Δεξιά αλληλομαχαιρώματα, με επίκεντρο τον θεομπαίχτη Βελόπουλο

Είναι φανερό ότι το κυβερνητικό κόμμα θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει την φθορά του κάνοντας ανοίγματα σε ακροδεξιούς ψηφοφόρους. Εκεί οφείλετε και η πρόσφατη αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου, αυτές τις σκοπιμότητες εξυπηρετεί και το σημερινό δημοσίευμα της ψηφιακής εφημερίδας του εκδίδει Νικόλαος Καραμανλής, Political.

Αν και αυτή η δεξιά ντουντούκα δεν έχει ιδιαίτερη απήχηση, αυτό που είναι γεγονός ότι συχνά έχει “δημοσιεύματα γραμμής”, δηλαδή οπλίζει την φαρέτρα των κυβερνητικών στελεχών με επιχειρήματα ενάντια στους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Σήμερα η Political βάζει στο στόχαστρό της τον Βελόπουλο και το κόμμα του. Απ’ ότι λένε οι δημοσκοπήσεις, η Ν.Δ φυλλορροεί προς την “Ελληνική Λύση” και είναι αναμενόμενο να ανοίξει μέτωπο με το κόμμα του αποκλειστικού πωλητή των ιδιόγραφων επιστολών του Χριστού.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση πρέπει να εντάξουμε και το σημερινό δημοσίευμα της Political.

Αντιγράφουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα

Η περίπτωση του τηλεπλασιές – πολιτικού αρχηγού θα έλεγε κανείς ότι αγγίζει τα όρια του συνθήματος: “Πατρίς – Θρησκεία – Θεομπαιξία”. Οι πρώην συνεργάτες του αλλά και οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον έχουν πολλές φορές κατηγορήσει πως ότι είναι το οφείλει στην καπήλευση του χριστιανικού αισθήματος του λαού και την εκμετάλλευση της αγάπης για την πατρίδα.

Ο βίος και η πολιτεία του -όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα μου ειδικά στα πρώτα του βήματα- είναι γεμάτοι με τεχνικές “εξαπάτησης” που θα ζήλευε και ο μάγος Χουντίνι.
Και δεν είναι μόνο ότι μιλά και εμφανίζεται με στόφο επίδοξου σωτήρα, στον οποίο ο Θεός υποτίθεται ότι εμπιστεύτηκε τα χειρόγραφα του Ιησού. Αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνο.

Ο Βελόπουλος για πολλά χρόνια έχει στήσει μια “φάμπρικα” γύρω από την θρησκεία από την οποία επιβιώνει επιχειρηματικά και ταυτόχρονα αλιεύει ψήφους για τη δημιουργία του ΙΧ κόμματός του…

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατάφερε με εφόδια απίθανες ομολογουμένως κοσμοθεωρίες στα όρια του μεταφυσικού, ένα σουπερμάρκετ παραφαρμακευτικών συσκευασμάτων, κάργα λαϊκισμό και με μια πολυκαιρισμένη σάλτσα υπερπατριωτισμού όχι μόνο να στήσει το προσωπικό του κόμμα, αλλά βεβαίως και να γίνει πλούσιος,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *