Αλλο ένα σοκαριστικό βίντεο που απεικονίζει την κτηνωδία των κατασταλτικών μηχανισμών κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ενα αφιονισμένο μπουλούκι ΜΑΤάδων πρωταγωνιστεί σε ακόμα ένα “μεμονωμένο” περιστατικό, που θα έλεγε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Είναι από την επίδειξη μπατσάδικου τσαμπουκά, μετά την χθεσινή συγκέντρωση στα Τέμπη. Οπως διακρίνεται καθαρά στο βίντεο, η ένστολη αλητεία του Χρυσοχοϊδη, ξεμοναχιάζει έναν διαδηλωτή και κάνει επίδειξη “ανδρισμού”. Αφού τον τουλουμιάζουν στο ξύλο, τον πετάνε πάνω στα σκουπίδια, μπροστά από κάδους.
Σαν να μην έφτανε αυτό, τα “παλικάρια” των δυνάμεων καταστολής, πιέζουν το πρόσωπο του διαδηλωτή πάνω στα απορρίμματα -λες και του άτυχου πολίτη δεν του έφτανε η μπόχα που διαχέουν με την παρουσία τους- για να του φορέσουν χειροπέδες και να τον συλλάβουν στην συνέχεια. (Δεν αποκλείεται να του φορτώσουν και την κατηγορία της “αντίστασης κατά της αρχής”).
Αν κάποιος δημοσιογράφος κάνει σχετική ερώτηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο η απάντηση είναι δεδομένη: “Οι αστυνομικοί κάνουν άριστα την δουλειά τους και κάθε καταγγελία σε βάρος τους ελέγχεται…”. Και φυσικά όλοι ξέρουμε πώς … Μας το έλεγε μόλις πριν λίγες μέρες ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος.
Σοκαριστική προσαγωγή και ξυλοδαρμός διαδηλωτη στην Ομόνοια. Τα ΜΑΤ των πεταξαν στα σκουπιδια και του πίεζαν το προσωπο στις σακούλες. Πραγματικά δεν εχω πια λόγια να περιγράψω την βια που εχουμε δει απο την αστυνομία. #Τεμπη_δικαιωση #τεμπη pic.twitter.com/yxGnAXvzKH
— AthinaFassa (@kinimatini) March 5, 2025
Αφήστε μια απάντηση