Χειμώνα καλοκαίρι με την ίδια στολή οι συνάδελφοι στο Πολεμικό Ναυτικό

Όσοι γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα των στολών του Πολεμικού Ναυτικού μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο καλοκαίρι θα περάσουν οι στρατεύσιμοι ναύτες που υπηρετούν αυτή την περίοδο της θητεία τους, αφού κατά την κατάταξή τους δεν τους χορήγησαν καλοκαιρινά ρούχα και ενόψει του θερμού θέρους ψάχνουν να βρουν από το εμπόριο.

Μέχρι τώρα τους έχουν διατεθεί μόνο φόρμες εργασίας!

Στο εμπόριο δε οι τιμές είναι απλησίαστες για τις σημερινές δυνατότητες: το καλοκαιρινό μακό φανελάκι με το έμβλημα του ΠΝ κυμαίνεται από 12-18 ευρώ και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να διαθέσουν το αντίστοιχο ποσό, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Φυσικά από τα παραπάνω προκύπτει ένα σημαντικό ζήτημα κακοδιοίκησης, αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΝ άφησαν το προσωπικό χωρίς ρουχισμό και δε μερίμνησαν όπως όφειλαν και αντίστοιχα έπραξαν στο Στρατό Ξηράς και την Πολεμική Αεροπορία.

Από την άλλη μεριά, οι συνάδελφοι ναύτες μπορεί να μένουν χωρίς ρουχισμό και ουσιαστικά να υποχρεώνονται αυτοί και οι οικογένειες τους να αγοράσουν ότι απαιτείται, καθώς ολοένα μεγαλύτερο βάρος του οικονομικού κόστους της θητείας μεταφέρεται στις πλάτες των ίδιων και των οικογενειών τους, αλλά ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος πετά στις ΗΠΑ για να κλείσει μεταξύ άλλων και συμφωνίες προμήθειας οπλικών συστημάτων.

Αλήθεια, εκείνες οι υποσχέσεις για «θητεία με ανθρώπινο πρόσωπο», τι έγιναν;;;

Εμείς, καλούμε τους συναδέλφους να βγουν μαζικά παραπονούμενοι και να αρνηθούν την εκτέλεση εργασιών μέχρι να τους διαθέσει η υπηρεσία ότι προβλέπεται.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *