Υποψήφιος ομοφοβικού κόμματος αγόρασε διαφημιστικό χώρο στο μεγαλύτερο gay site γνωριμιών!!

Το έβλεπα και δεν το πίστευα:
Ο Κων.Μαρκόπουλος (πρώην δεξί χέρι του Σαμαρά) προβάλλει διαφήμισή του στο gayromeo.com που είναι το μεγαλύτερο και πιο γνωστό site για gay γνωριμίες!
Προφανώς οι ατσίδες σύμβουλοι επικοινωνίας του εν λόγω υποψηφίου γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον gay χώρο της Ελλάδας από… πρώτο χέρι. Εκτός κι αν ο ίδιος ο Μαρκόπουλος έχει προφίλ στο gayromeo και μπήκε στον πειρασμό να διαφημιστεί στα 140 μέλη του romeo στην Εύβοια και στα 14000 μέλη του romeo στην Αττική, ποντάροντας προφανώς στους… ετεροδημότες.
Διευκρινίζω ότι το gayromeo είναι γνωστό μόνο σε εμάς τους ομοφυλόφιλους (και άμεσα ενδιαφερόμενους). Άντε να το ξέρουν και οι στρέιτ κολλητοί μας φίλοι και σύντροφοι. Δεν πρόκειται δηλαδή για κάτι σαν το facebook που το ξέρουν οι πάντες – εδώ μιλάμε για ένα καθαρά gay site!

Το πρόβλημα βέβαια, δεν είναι στο αν ο Μαρκόπουλος ή οι στενοί του συνεργάτες είναι gay, αλλά στο ότι ο εν λόγω υποψήφιος έχει το θράσος να διαφημίζεται σε gay κοινό, ενώ το κόμμα του και ειδικά ο αρχηγός του (Καμένος) είναι ομοφοβικότατοι και (εννοείται) εναντίον των gay δικαιωμάτων (ομόφυλος γάμος κλπ).

Δείτε πχ τί είχε γράψει στο facebook ο Καμένος για τους ομοφυλόφιλους:

Φαίνεται ότι έχει τόσο δίκιο ο αγγλόφωνος κόσμος όταν λέει:
Homophobia is SO gay!”
εννοώντας ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ομοφοβικών είναι gay και προσπαθούν να το κρύψουν κάνοντας σαφάρι εμετικών ομοφοβικών δηλώσεων…

Συντροφικά,
Στρατής Γ.

ΥΓ. Το ντοκουμέντο από το gayromeo το έχω κάνει screen save και το αντέγραψα σε έγγραφο word, που σας το επισυνάπτω (διαφημίζεται και ο Πρωτόπαπας, χωριστά).
Η διαφήμιση προβάλλεται ακόμα, αλλά έχουμε πρόσβαση σε αυτήν μόνο όσοι έχουμε δικό μας προφίλ στο gayromeo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *