Εργαζόμενοι στα ζαχαροπλαστεία ΧΑΤΖΗΣ: Ο αγώνας μας συνεχίζεται

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

…12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ…

Εμείς οι εργαζόμενοι από τα ζαχαροπλαστεία ΧΑΤΖΗΣ είμαστε σε επίσχεση εργασίας από τον Δεκέμβριο του 2011 και σε κινητοποιήσεις από τον Ιανουάριο του 2012.

Ο εργοδότης μας, επικαλούμενος την κρίση μας έχει απλήρωτους από πέρυσι τον Αύγουστο. Μας χρεωστάει επιδόματα αδείας δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα παλαιοτέρων ετών. Έτσι αποφασίσαμε να κινηθούμε πιο αποφασίστηκα και δυναμικά διεκδικώντας το δίκιο μας με παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τα καταστήματα. Αφού εξαντλήσαμε όλα τα ένδικα μέσα αγωγές, ασφαλιστικά μέτρα, μηνύσεις, ο Χατζής αρνείται να μας πληρώσει, ενώ μας προτείνει να μας δώσει τα λεφτά μας (ενώ δεν αναγνωρίζει το σύνολο των χρημάτων που μας οφείλει) σε 36 ΔΟΣΕΙΣ εάν και εφόσον παραιτηθούμε από την δουλειά χωρίς αξιώσεις, αποσύρουμε τις αγωγές πριν την εξόφληση και σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις.

Αφού μας έχει κάνει μηνύσεις, μας έχουν συλλάβει λογω τον κινητοποιήσεων, μας έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα, προσλαμβάνει μέχρι και τώρα καινούριους εργαζόμενους για να σπάσει την επίσχεση εργασίας. Τώρα προσπαθεί με δόλια μέσα, απειλές και εκβιασμούς να μας τρομοκρατήσει  ώστε να σπάσει τον αγώνας μας. Απαντάμε ΟΧΙ σε συμφωνίες κοροϊδίας, όχι στους εμπαιγμούς της εργοδοσίας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ

Σας καλούμε όλους στις παραστάσεις διαμαρτυρίας. Την Παρασκευή και το Σάββατο 31/9 και 1/9 11.30 στο Αγ. Βενιζέλου. Γιατί η αλληλεγγύη είναι το σημαντικότερο όπλο των εργαζομένων.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ  ΧΑΤΖΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *