Η “κυρία στρατηγού” και ο “υπηρέτης όλων των αφεντάδων” για την ένοπλη μειοψηφική βία (2 Βίντεο)

Ηταν αναμενόμενο ότι και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Megaλου τηλεοπτικού καναλιού παραπληροφόρησης θα επικεντρωνόταν σε κάποιες σφαίρες που ρίχτηκαν στα γραφεία της Ν.Δ. Τις πυρηνικές βόμβες που ρίχνει καθημερινά το πολιτικό προσωπικό των αστών και οι οποίες ισοπεδώνουν την ελληνική κοινωνία δημιουργώντας καθημερινά χιλιάδες θύματα, τις αγνοεί φυσικά.

Ακούσαμε λοιπόν εκεί την «κυρία στρατηγού» -έτσι αποκαλούν την Μίνα Καραμήτρου οι ομόσταυλοι της λόγω ότι ο άντρα της είναι μπάτσος- να μας απαγγέλλει τις θέσεις των κατασταλτικών μηχανισμών, μην παραλείποντας να μας συστήσει να γίνουμε χαφιέδες, ενώ απ’ την πλευρά του τον Γ. Πρετεντέρης να επιδίδεται σε τρομολαγνικά σενάρια.

Ανεξάρτητα πάντως απ’ το σημερινό γεγονός, της επίθεσης δηλαδή στα γραφεία της Ν.Δ., αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι το φαινόμενο μαζικής δραστηριότητας αναρχικών και αντιεξουσιαστών –ανακατάληψη βίλας Αμαλίας, συμβολικής κατάληψης των γραφείων της ΔΗΜΑΡ- χωρίς οι κατασταλτικοί μηχανισμοί να έχουν την παραμικρή πληροφόρηση και να αιφνιδιάζονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *