Οι τράπεζες της Ελβετίας είναι το καλύτερο καταφύγιο των πατριωτών

ionnidisΤρεις βουλευτές της Ν.Δ. (ως αυτή τη στιγμή είναι γνωστά τα ονόματα του Bασίλη Κικίλια και του Γιάννη Ιωαννίδη) φαίνεται πως έβγαλαν στο εξωτερικό 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Προφανώς έχει μεγάλη σημασία αν αυτά τα χρήματα ήταν δηλωμένα και φορολογημένα. Προσωπικά πιστεύω πως ήταν. Υπάρχουν άλλωστε, όπως θα δείτε στο HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη, αρκετοί τρόποι για να φανεί κάποιος πιο αθώος κι απ τον Αλ Καπόνε, πριν συλληφθεί για φοροδιαφυγή.

Αλλά θεωρώ πως οι τρεις πολιτικοί έβγαλαν την περίοδο της κρίσης,και της πείνας να συμπληρώσω,εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή την περίοδο που η ΝΔ, το κόμμα τους υποστήριζε πως είναι η μόνη εγγύηση για την παραμομνή στο ευρώ, αυτοί όχι μόνο δεν πίστευαν στην πολιτική της, αλλά πόνταραν στην χρεοκοπία. Είχαν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό για να έχουν όταν όλα θα καταρρεύσουν. Δεν πίστευαν δηλαδή ούτε στη ΝΔ,ούτε σε όσα έλεγαν στα μπαλκόνια.

Σε αυτό να συμπληρώσω, πως οι δυο τους, επιφανείς πατριώτες και υπερασπιστές των οσίων και των ιερών της χώρας, όταν έβγαζαν τα λεφτά τους έξω, έδιναν ένα χτύπημα στην Οικονομία της χώρας που θέλουν να σώσουν και που εκτός των άλλων τους πληρώνει ακόμη αδρά. Μαζί με όσους έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό,δημιούργησαν ακόμη εικόνα πανικού και καταρρέουσας οικονομίας,την οποία βεβαίως εκμεταλλεύτηκαν στη συνέχεια τραπεζίτες και Βενιζέλοι για να επιβάλουν πολιτικές λιτότητας.

Δεν ξέρω αν ο πατριωτισμός είναι το μεγαλύτερο καταφύγιο των απατεώνων όπως υποστηρίζει η γνωστή ρήση, σίγουρα πάντως η τράπεζες δείχνουν να είναι το καλύτερο καταφύγιο μερικών σωτήρων πατριωτών στην Ελλάδα.

Πηγή: Κώστας Βαξεβάνης – ¨Κουτί της Πανδώρας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *