Πρόκληση σε ελληνικό έδαφος από ισραηλινή υπουργό

λεβνιΠρόκειται για την υπουργό Δικαιοσύνης του Ισραήλ Τζίπι Λέβνι, η οποία, στη σελίδα της στο Facebook, έχει αναρτήσει φωτογραφία από την κρουαζιέρα της στην Ελλάδα, που απαθανατίζει τη στιγμή που κατεβάζει πανό αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης.

Η κυρία αυτή γύριζε από νησί σε νησί στο Αιγαίο, εκείνες ακριβώς τις μέρες που ο ισραηλινός στρατός αιματοκυλούσε τη Λωρίδα της Γάζας.

Όπως κάθε δολοφόνος, έτσι και το μέλος της κυβέρνησης των σιωνιστών εγκληματιών πολέμου, αγανακτεί με την καταγγελία των εγκλημάτων του. Μόνο που εδώ ανακύπτει και ένα σοβαρό ζήτημα που αφορά στην ίδια την εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια ετούτης εδώ της χώρας.

Είναι δυνατόν κάποιο μεγαλόσχημο καθίκι, μέλος ξένης κυβέρνησης, να παρεμβαίνει έμπρακτα με τρόπο τραμπούκικο και να ορίζει το αν έχουμε ή όχι το δικαίωμα έκφρασης των απόψεών μας, που το υλοποιούμε και με την ανάρτηση πανό;

Είναι προφανές ότι το σοβαρό αυτό ζήτημα εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορους τους αριστερούς πολιτικούς φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *