Λάρισα: Αγωγή κατά των απολυμένων σχολικών φυλάκων αποφάσισε ο δήμος που ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ!

σχολικοι φυλακεςΑγωγή κατά της δικαστικής απόφασης, με την οποία 41 σχολικοί φύλακες πέτυχαν να παραμείνουν στη δουλειά τους και να αμείβονται, θα ασκήσει η νέα δημοτική αρχή της Λάρισας που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ!

Η απόφαση αυτή -που απασχολεί μέρες τώρα τα τοπικά ΜΜΕ- προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση του Συνδικάτου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας, στην ανακοίνωση του οποίου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

“Κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Λαρισαίων (Πέμπτη 6-11-2014) μπήκε ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης η άσκηση ή μη έφεσης από πλευράς Δήμου κατά της απόφαση 432/2014 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λάρισας, που αφορούσε ασφαλιστικά μέτρα που πέτυχαν και κέρδισαν οι 41 σχολικοί φύλακες που βρίσκονταν σε διαθεσιμότητα για να συνεχίζουν να εργάζονται και να αμείβονται απρόσκοπτα.

Σύσσωμη η δημοτική πλειοψηφία και οι εκπρόσωποι όλων των άλλων παρατάξεων – πλην Λαϊκής Συσπείρωσης που καταψήφισε – που εκπροσωπούνται στην αρμόδια επιτροπή {κ. Καραλαριώτου (ΝΔ), Τζανακούλης (ΝΔ), Νασιώκας (Ανεξ. ΠΑΣΟΚ)}, ψήφισαν υπέρ της άσκησης έφεσης, εναντίον της πρωτόδικης θετικής απόφασης του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους !”

Υποθέτουμε πως η Κουμουνδούρου θα εκδόσει κάποια ανακοίνωση για την καταδίκη της δημοτικής αρχής που  ασκεί δίωξη κατά των εργαζομένων. Δεν πιστεύουμε να σωπάσει και πάλι, όπως έκανε με τη διαβόητη “Λευκή Νύχτα” που οργάνωσε σε βάρος των εμποροϋπαλλήλων η δήμαρχος Λιβαδειάς…

 

Μία απάντηση στο “Λάρισα: Αγωγή κατά των απολυμένων σχολικών φυλάκων αποφάσισε ο δήμος που ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *