Ν. Μανιός: Φαντασιώσεις είναι οι καταγγελίες Πανούση (Ηχητικό)

F8815«Αν ένας συνεργάτης της τρομοκρατίας κοροϊδεύει την κυβέρνηση και εσύ ως υπουργός δεν το λες στον πρωθυπουργό, δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα;»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός μίλησε στον ρ/σ “ΒΗΜΑ fm” τις καταγγελίες Πανούση.

«Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς!

Είσαι υπουργός και είπες στον Ρουμπάτη να ενημερώσει τον πρωθυπουργό… Αυτός δηλαδή δεν είχε επαφή με τον πρωθυπουργό; Αυτό το πράγμα είναι ένα παιχνίδι δικό του, το οποίο εντάσσεται μέσα σε μια αντικυβερνητική τακτική που την βλέπουμε πώς εξελίσσεται και συνδέθηκε με άλλα πράγματα και είναι πιο πολύ στην προσπάθειά του να παραμένει στη δημοσιότητα. Μια φαντασίωση είναι. Έχει την ίδια βάση που έλεγαν το ΄84 από τις πιο σοβαρές εφημερίδες της εποχής, η Ελευθεροτυπία, με ένα πρωτοσέλιδο και κατήγγειλε επτά Έλληνες πολίτες – ένας εξ αυτών ήμουν και εγώ – ότι είμαστε η ηγεσία της 17 Νοέμβρη.

Τους πήγαμε στο δικαστήριο ευθαρσώς, κερδίσαμε τη δίκη, 3 εκατομμύρια δραχμές αποζημίωση έβγαλε το δικαστήριο προσωπικά σε εμένα, γιατί είχαν διαχωριστεί για λόγους τυπικούς οι διαδικασίες, αν και δεν πήγα να τα πάρω. Και τι ήταν αυτά; Ήταν συζητήσεις που γίνονταν από παρακολουθήσεις που υποτίθεται ότι γίνονταν και τα έκαναν η ΚΥΠ – ή δεν ξέρω ποιες μυστικές υπηρεσίες. Αυτά θυμίζουν το πιο μαύρο παρελθόν της Ελλάδας. Επί Κωνσταντίνου Καραμανλή πρωθυπουργού, ένας από τους αρχηγούς της Αστυνομίας ονόματι Καραθανάσης πήγε και είπε στον Καραμανλή ότι «έχω στοιχεία ότι ο Μανιός, αυτοί και αυτοί είναι η 17 Νοέμβρη». Τον κάλεσε τότε ο Καραμανλής, παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας, και του λέει: «Αν αυτά που λες είναι σωστά, θα πας να τους συλλάβεις τώρα. Τώρα! Αλλά αν αποδειχθούν στο δικαστήριο ότι είναι αθώοι, εγώ θα σε…!». Βέβαια, όχι μόνο δεν μας συνέλαβαν, αλλά σταμάτησαν για ένα μεγάλο διάστημα να μας παρακολουθούν, που είχαν γίνει η σκιά μας. Ένας άνθρωπος που ξέρει τέτοια ή νομίζει τέτοια πάει στον πρωθυπουργό. Ό,τι έκανε ο Καραθανάσης. Πήγε στον πρωθυπουργό και του είπε «έχω υποψίες, παρακολουθήσεις και τέτοια». Τίποτα δεν είχε, τρίχες! Φαντασιώσεις!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *