Πέμπτη 25/2 στις 7μμ στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων, συνέλευση της Επιτροπής Δράσης

image002Όλοι-ες  στη συνέλευση της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών την Πέμπτη 25 Φλεβάρη στις 7μμ στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων,  για να οργανώσουμε τις επόμενες δράσεις ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο – τερατούργημα και τις μνημονιακές πολιτικές.

Η κατάσταση γίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω του προσφυγικού, της εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, της χαώδους τροπής του πολέμου στη Συρία κτλ., που εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους: την εμπλοκή σε πολεμικές συρράξεις, μια αντιδημοκρατική αναδίπλωση κτλ. Μόνο η σχεδιασμένη δράση των αγωνιστών, ο συντονισμός των αγώνων των εργαζομένων με τους αγρότες, μπορεί να αποσοβήσει τέτοιες αρνητικές εξελίξεις.

Η πετυχημένη απεργία και τα μαζικά συλλαλητήρια της 4ης Φλεβάρη, οι αγροτικές κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα,  πρέπει να είναι μόνο η αρχή. Πρέπει να παλέψουμε για την ανάπτυξη νέων απεργιακών κινητοποιήσεων, μπλόκων, καταλήψεων κ.λπ., που να κλιμακωθούν και να ανατρέψουν το αντι–ασφαλιστικό έγκλημα κυβέρνησης–ΕΕ–ΔΝΤ. Ενάντια σε νέους  και παλιούς μνημονιακούς!

Κανένας μόνος του στην κρίση. Όλοι μαζί  μπορούμε να τα καταφέρουμε!

-Επικοινωνήστε μαζί μας για τις επόμενες δράσεις.

-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, απειλής κατάσχεσης, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων  κτλ.  στo τηλέφωνο:2310265730,

στο email: epitropidrasis@gmail.com, στο blog  http://epitropidrasisds.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *