Ιδεολογικό αφιόνισμα των ΜΑΤ πριν το όργιο καταστολής

Διαταγή Παπουτσή και Ηγεσίας ΕΛ.ΑΣ.: “Βάλτε πλάτη, κινδυνεύει η πατρίδα”

Καθημερινά έρχονται όλο και περισσότερες πληροφορίες για το πώς οργανώθηκε το όργιο κρατικής  καταστολής  το διήμερο 28-29 Ιουνίου, από τον υπουργό Παπουτσή και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από όσα θα περιγράψουμε προκύπτει ότι όχι μόνο υπήρχε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, που βασική συνιστώσα του είχε το ιδεολογικό αφιόνισμα των χακί Ματατζήδων ΕΣ-ΕΣ του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, αλλά και ότι το προπαγανδιστικό επιτελείο της κυβέρνησης ήταν έτοιμο να «υποδεχτεί» τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε η επίδειξη κρατικής πυγμής και η απόπειρα συντριβής του εργατικού κινήματος και των Αγανακτισμένων.


Ο παρανομαστής ήταν κοινός τόσο όταν μίλαγαν στους πραιτοριανούς των ΜΑΤ, όσο και  όταν έδιναν τη μάχη να κερδίσουν τις εντυπώσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα:

«Η πατρίδα κινδυνεύει και πρέπει να την σώσουμε»!

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης, της ενσωματωμένης στο αστικό σύστημα εξουσίας διανόησης και δημοσιογραφίας έχει μπει ο ανεύθυνος, κατευθυνόμενος εσωτερικός εχθρός, ο εχθρός λαός.

Δε μπορούμε όμως να μην αναγνωρίσουμε μια κλιμάκωση στο ολοκληρωτισμό και τον αυταρχισμό του συστήματος εξουσίας.

Από το «Εσείς Είσαστε το Κράτος» που απεύθυνε ο τότε πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης στα μέλη της Αστυνομίας φτάσαμε στο «Εσείς Είστε οι Σωτήρες του Έθνους» που απεύθυνε ο Γ.Παπανδρέου, ο Ευ.Βενιζέλος και ο Χρ.Παπουτσής στους βασανιστές των ΜΑΤ!

Ας δώσουμε όμως το λόγο στην αποκαλυπτική αρθρογραφία.

«Παραμονή της ελληνικής ημέρας “D-day”.  Ένα κομβόι από πολυτελή αυτοκίνητα, περιστοιχισμένα με συνοδευτικά ασφαλείας και μοτοσικλετιστές, φτάνει στην έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή. Από τα “επίσημα” οχήματα εξέρχονται ο ένας μετά τον άλλον ο Αρχηγός, ο Υπαρχηγός, ο Επιτελάρχης και ο Επιθεωρητής νότιας Ελλάδας της Αστυνομίας και ο Αττικάρχης. Σύμπασα η ηγεσία δηλαδή.

Τα μπαρουτοκαπνισμένα  ΜΑΤ σε παράταξη ακούν μεταξύ άλλων τον αρχηγό και τους άλλους να τους εμψυχώνουν, να τους ενθαρρύνουν ώστε να ξεχυθούν με σθένος και σφρίγος στην πιο κρίσιμη αυριανή για τα χρονικά δεδομένα της στιγμής τελική μάχη. Τους παροτρύνουν ν’ αντέξουν λίγες ώρες ακόμα όρθιοι. “Βάλτε πλάτη” είναι μια από τις χαρακτηριστικές φράσεις του κ. Αρχηγού, “η πατρίδα κινδυνεύει”!!!

Τα σχέδια για την απόβαση στην Πλατεία Συντάγματος είχαν καταστρωθεί, οι Ντουάιτ Αϊζενχάουερ και Μπέρναρντ Μοντγκόμερι είχαν κερδίσει στη σκακιέρα του πολέμου τους απαίδευτους κι απροπαρασκεύαστους αγανακτισμένους.
Μίλησε κανείς για μεθοδευμένη προετοιμασία; Άλλωστε όταν η πατρίδα κινδυνεύει, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.  6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *