Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο εργασίας 22/4 στις 12 μμ. Έκτακτο επίδομα για όλους τους ανέργους ενόψει των γιορτών του Πάσχα

556320_183406425139225_1765841022_nΠροχωράει προς την κορύφωση της η πρωτοβουλία των Ενεργών Ανέργων για συλλογή υπογραφών με αίτημα την χορήγηση έκτακτου επιδόματος για όλους τους ανέργους ενόψει των γιορτών του Πάσχα. Την Παρασκευή 22/4 στις 12μμ θα πραγματοποιηθεί μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο εργασίας στην οδό Σταδίου. Παρακάτω παραθέτουμε το κείμενο για την συλλογή υπογραφών που συνεχίζεται στα κατά τόπους καταστήματα του ΟΑΕΔ.

Υπογράφουμε – Διαδίδουμε

ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΤΑΔΙΟΥ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/4 ΣΤΙΣ 12:00

Έκτακτο επίδομα για τους ανέργους εν όψει των γιορτών του Πάσχα τώρα!

Την ίδια στιγμή που οι άνεργοι και οι άνεργες ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, επίδομα ανεργίας λαμβάνει μόνο το 12% από τους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ ενώ πολλοί είναι και οι άνεργοι που επιδοτούνται μόλις για 5 μήνες, αφού υπάρχουν διατάξεις που περιορίζουν τη δυνατότητα για πλήρη επιδότηση. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τα σκληρά μετρά που φέρνει το 3ομνημόνιο δημιουργεί ασφυκτικές συνθήκες διαβίωσης για όλους εμάς που είμαστε χωρίς δουλειά.

Δε θα σκύψουμε όμως το κεφάλι, ούτε θα ζητιανέψουμε! Οργανωνόμαστε και παλεύουμε για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα!

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, και εν όψει των διακοπών του Πάσχα, όλοι εμείς οι άνεργοι, απαιτούμε από την κυβέρνηση, τον υπουργό εργασίας και από κάθε υπεύθυνο να χορηγηθεί έκτακτο επίδομα για όλους τους ανέργους ώστε να περάσουμε την περίοδο αυτή των γιορτών με αξιοπρέπεια και τα στοιχειώδη αγαθά που χρειαζόμαστε!

Καλούμε όλους τους ανέργους σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο εργασίας την Παρασκευή 22/4 στις 12:00 για να διεκδικήσουμε όσα μας στερούν!

ΕΝΕΡΓΟΙ – ΑΝΕΡΓΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *