Αλληλεγγύη στους Ινδούς Αγωνιστές – Συγκέντρωση Σάββατο 26/11, 12:00, Ινδική πρεσβεία

3-maoists-killed-in-encounter-in-malkangiri-districtΕκ μέρους ελληνικών πολιτικών εργατικών και φοιτητικών οργανώσεων καθώς και κινήσεων πολιτών για την υπεράσπιση των ανθρώπινων και πολιτικών δικαιωμάτων εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την παρατεινόμενη φυλάκιση των αγωνιστών επαναστατών – διανοούμενων, συντρόφων Ajith και Kobad Gandhy καθώς και όλων των πολιτικών κρατουμένων στην χώρα σας.

Εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για τις σκληρές συνθήκες κράτησης τους, τις άδικες κατηγορίες, την ταλαιπωρία που υφίστανται από την ημέρα της σύλληψης τους. Επισημαίνουμε και στηλιτεύουμε την βάναυση πολιτική της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Μόντι, ενάντια σε κάθε διαφορετική φωνή και πράξη αντίστασης.

Με την ευκαιρία θέλουμε να καταγγείλουμε τις συνεχιζόμενες στρατιωτικές δολοφονικές επιθέσεις στα πλαίσια της επιχείρησης Πράσινο Κυνήγι σε διάφορες περιοχές της χώρας σας και ιδιαίτερα την μαζική σφαγή στην περιφέρεια Μαλκανγκίρι στα σύνορα Οντίσα και Αντρα Πραντές στις 24/10/2016. Καταγγέλλουμε τις επιθέσεις, τα βασανιστήρια, τους βιασμούς και τις εξωδικαστικές εκτελέσεις ενάντια σε όσους υπερασπίζονται την γη και την ζωή των φτωχών αγροτών και των φυλών και αγωνίζονται για την υπεράσπιση των πλουτοπαραγωγικών πόρων και του φυσικού περιβάλλοντος από την λεηλασία των πολυεθνικών και των εξορυκτικών βιομηχανιών.

Ελευθερία στους αγωνιστές Ajith και Kobad Gandhy, και όλους τους πολιτικούς κρατούμενους στην Ινδία!

Να τεθεί τέρμα στην Επιχείρηση Πράσινο Κυνήγι!

Να σταματήσουν οι μαζικές δολοφονίες και η πολιτική της τρομοκρατίας

Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους Ινδούς επαναστάτες !

Καλούμε σε Συγκέντρωση το Σάββατο 26 Νοέμβρη στις 12:00 στην Ινδική πρεσβεία (Αγαλμα Τρούμαν)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *