Το «συνδικαλιστικό της ασφάλειας» είναι εδώ! – Ζητάνε ονόματα και πλήρη στοιχεία!

«Προκειμένου εκτελέσουμε την ανωτέρω σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε αντίγραφο της απόφασης περί κήρυξης και συνέχισης της απόφασης της υπό κρίσης απεργίας, καθώς και τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των μελών που ψήφισαν σχετικώς. 

Λόγω του κατεπείγοντος της προκαταρκτικής παρακαλούμε για την απάντηση σας μέχρι την 28/6/2017».

Το έγγραφο δεν είναι από αυτό που παλιότερα λέγανε «συνδικαλιστικό της ασφάλειας».

Είναι από τη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος και ακόμα πιο συγκεκριμένα από το τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας προς την ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Μάλλον έτσι ονομάζουν το «συνδικαλιστικό της ασφάλειας» με «πρώτη φορά Αριστερά»!

Όπως μπορείτε να διαβάσετε ζητούν εκτός από τη σχετική απόφαση και τα «τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των μελών που ψήφισαν σχετικώς»! 

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Η καταγγελία είχε δημοσιευθεί (διαβάστε εδώ), και σημειωνόταν πως η κίνηση αυτή της ΓΑΔΑ, έγινε στο πλαίσιο της παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, για τα σκουπίδια στους δρόμους της πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι η εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου, ήταν να διερευνηθεί η διάπραξη του κακουργήματος της διακεκριμένης περίπτωσης ρύπανσης περιβάλλοντος και του πλημμελήματος της παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου. Συγκεκριμένα, η εντολή ήταν πως εφόσον υπήρχαν ενδείξεις τέλεσης των δύο αδικημάτων, να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και να απαγγελθούν κατηγορίες. Την έρευνα είχε αναλάβει ο εισαγγελέας Δημήτρης Γκίζης, ο οποίος θα καλούσε μάρτυρες, για να αξιολογήσει τα στοιχεία που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Πηγή: “Ημεροδρόμος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *