Νέα κλήση σε απολογία για μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών!

Το τμήμα προστασίας κράτους πολιτεύματος ξαναχτυπά και καλεί σε απολογία για μια ακόμη φορά μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Θα πρέπει να προσεχθεί ότι κίνημα αυτό δέχεται την πίεση των διωκτικών αρχών και της δικαιοσύνης γιατί απειλεί πραγματικά τον καπιταλισμό και το σύστημα, δεδομένου ότι στρέφεται κατά μιας πολύ σημαντικής λειτουργίας του, όπως είναι οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί.

Το κίνημα αυτό και οι ενέργειες των μελών του, δεν επιτρέπουν να λειτουργήσει η αγορά, παράγουν οικονομικό αποτελέσματά και άρα έχουν πραγματική επίδραση -εξουσία στα χέρια τους δηλαδή επιρροή επί του καπιταλισμού και των μερικών λειτουργιών του.

Θα δούμε ότι αντίστοιχες διώξεις δέχτηκαν ή δέχονται ακόμη, το κίνημα δεν πληρώνω, το κίνημα κατά των διοδίων, τα αγροτικά μπλόκα, οι απεργίες που κηρύττονται παράνομες και καταχρηστικές, και κάθε κίνημα που παράγει άμεσα οικονομικό αποτέλεσμα και μπορεί να ασκήσει πραγματική εξουσία επί τις λειτουργίας τμημάτων, δόμων, φορέων του καπιταλισμού.

Μπορούμε ακόμη να δούμε ότι δίπλα σε αυτές τις ελάχιστες δράσεις που εμπεριέχουν τα παραπάνω κριτήρια και απασχολούν την αστυνομία και την δικαστική εξουσία, και δεκάδες άλλες δράσεις, διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες συνελεύσεις χάπενινγκ κλπ που δεν έχουν απήχηση στην λειτουργία του καπιταλισμού και δεν απασχολούν πρακτικά κανένα διωκτικό μηχανισμό.

Ενίοτε τα αιτήματα που προβάλουν γίνονται αποδεκτά.

Ας βγάλουμε λοιπόν τα συμπεράσματα μας και ας φανταστούμε αντίστοιχες ενέργειες με τέτοια επιρροή επί της λειτουργίας της αγοράς γιατί αυτές οι ενέργειες πονάνε και μεταβιβάζουν εξουσία στο κίνημα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *