Φαντάζομαι, κύριε Κουρουμπλή, θα θυμάστε …

Φαντάζομαι, κύριε Κουρουμπλή, θα θυμάστε ότι ο κύριος Αμβρόσιος, υποστηρικτής των εγκληματικών νεοναζιστικών της Χρυσής Αυγής, έχει απεικονίσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε βιβλίο του να τον κουβαλάνε τέσσερις.

“Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρισχειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους που ζουν στα τρελοκομεία!”.

Αγαπητέ κύριε Κουρουμπλή, μπορεί όντως τα πράγματα να είναι όπως τα λέτε. Μπορεί να πέσατε κατά τύχη πάνω στον κύριο Αμβρόσιο κατά την επίσκεψή σας στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο.

“Εάν η Χρυσή Αυγή διορθώσει μερικές ιδεολογικές τοποθετήσεις της και εάν επίσης διορθώσει μερικές περιπτώσεις ακραίας συμπεριφοράς ορισμένων τουλάχιστον μελών της, θα μπορούσε να αναδειχθεί η “γλυκειά ελπίδα” στους δυσχειμέρους τούτους καιρούς, τους οποίους διερχόμεθα”.

Και πράγματι δεν αμφισβητεί κανείς ότι στην πορεία σας έχετε αγωνιστεί κατά του ρατσισμού και του μίσους. Αλήθεια, είναι δείγμα αγάπης και ανοχής η φωτογράφησή σας δίπλα στον συγκεκριμένο κατ’ εξακολούθηση κήρυκα του μίσους;

“Προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά! Ούτε συμμορίτη! Ούτε άθεο και αριστερό, ούτε αντάρτη και προδότη! Κάλλιο φασίστα, παρά κατσαπλιά!”.

Φαντάζομαι, κύριε Κουρουμπλή, θα θυμάστε ότι ο υποστηρικτής του φασισμού και των εγκληματικών νεοναζιστικών της Χρυσής Αυγής έχει απεικονίσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε βιβλίο του να τον κουβαλάνε τέσσερις.

“Αν είχα ραβδί, θα χτυπούσα. Αν είχα όπλο, και μπορούσα από τον νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε”.

Θα θυμάστε επίσης τις επιστολές και τις παρεμβάσεις κατά των βουλευτών που υπερψήφισαν την επέκταση των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αλλά και τα χαριεντίσματα με τους νεοναζί βουλευτές.

“Παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών”.

Κύριε Κουρουμπλή, καθώς δεν είστε ιερέας ώστε να μοιράζετε συγχώρεση και άφεση αμαρτιών στον καταδικασμένο για τα ομοφοβικά του σχόλια Αμβρόσιο, η επιλογή σας να φωτογραφηθείτε και να το διαφημίσετε μέσω Twitter δίπλα του δεν μπορεί να αιτιολογηθεί.

“Σε καιρούς αποστασίας από τον δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστιες λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστροφικές φωτιές, σύννεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τον ουρανό! Ποιος, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του νεοέλληνα από τον δρόμο του Θεού; Ποιος άλλος; Ο άθεος πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας και οι συνεργάτες του”.

Καμία σχέση δεν έχουν αυτά με την Αριστερά που σας συμπεριλαμβάνει στο ψηφοδέλτιό της για μια μάχη ενάντια στον φασισμό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν κρίνετε ότι θα σας αποφέρει μερικές ψήφους παραπάνω με μια άκρως ξεπερασμένη και απωθητική παλαιοκομματική λογική, δικαίωμα σας. Όχι στο όνομα της Αριστεράς όμως.

* Στα εισαγωγικά αποσπάσματα του γεμάτου…. αγάπη λόγου του κυρίου Αμβρόσιου.

Πηγή: Ραπανάκης Σπύρος – “Αυγή”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *