Να μην περάσει η ασφαλίτικη σκευωρία ενάντια στον Γιώργο Καλαϊτζίδη και Νίκο Ματαράγκα.

? Το όνομα τους είναι #Γιώργος Καλαϊτζίδης και Νίκος Ματαράγκας. Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή του ανθρώπου που έχει περάσει πλέον τα «άντα» που λέει, μάγκα μου εντάξει τι να μου πείτε τώρα, τα έχω δει όλα, τα έχω κάνει όλα, ακόμα και μέσα στην αλαζονική μικρότητα μας «τα ξέρω όλα». Παραπαίοντας και εγώ σε τέτοια μονοπάτια βρέθηκα δίπλα στον Γιώργο και στον Νίκο, συρρικνώθηκα πάλι στα νεανικά μου χρόνια, το βούλωσα και κάθισα σα φοιτητάριο κοντά τους να με διδάξουν το μεγάλο και αστείρευτο μάθημα της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ μέσα σε μια κοινωνία που υποτάσσεται και σαπίζει! Γιατί ο Γιώργος και ο Νίκος δεν είναι μόνο κοινωνικοί αγωνιστές είναι πάνω από όλα ολοκληρωμένοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Φίλες-οι, την Τετάρτη 13/10 στο Εφετείο Αθηνών στις 9πμ δικάζονται οι αγαπημένοι σύντροφοι Γιώργος Καλαϊτζίδης και Νίκος Ματαράγκας. Ο πρώτος ως ηθικός αυτουργός και ο δεύτερος ως εκτελεστής ενός Αιγύπτιου πρεζέμπορα μαχαιροβγάλτη στην πλατεία Εξαρχείων το 2016. Αν δεν καταλάβατε, ναι κατηγορούνται ως δολοφόνοι. Πιθανή καταδίκη τους επιφέρει ισόβια κάθειρξη.


? Πέντε χρόνια μετά το συμβάν η ελληνική αστυνομία (αυτό το νεοναζιστικό κατακάθι) βρήκε μέσα στη φυλακή 9 πρεζέμπορους οι οποίοι μαρτύρησαν πως είδαν τον Γιώργο να βγαίνει από το κοινωνικό κέντρο Κ-ΒΟΞ με το καλάσνικοφ στο χέρι και με ζώνη από φυσεκλίκια κρεμασμένη χιαστή πάνω του και τον Νίκο τον αναγνώρισαν ως εκτελεστή από το μοβόρικο βλέμμα του γιατί φορούσε φουλ φέις. Μετά τις γελοίες καταθέσεις τους όλοι οι πρεζέμποροι ανεξάρτητα των ποινών που εξέτιαν αφέθηκαν ελεύθεροι από την Ελληνική δικαιοσύνη και συνεχίζουν να πουλάνε πρέζα στα παιδιά μας υπό τη σκέπη της ελληνικής αστυνομίας.


☢Όση σχέση έχουν οι σύντροφοι Γιώργος Καλαϊτζίδης και Νίκος Ματαράγκας με αυτήν την τραγικά επικίνδυνη σκευωρία – φαρσοκωμωδία τόση σχέση έχω και εγώ και λυπάμαι αφάνταστα που δεν με είδε κανένας πρεζέμπορας ασφαλίτης να βγαίνω εκείνες τις μέρες από το κοινωνικό Κ-ΒΟΞ οπλισμένος σαν ράμπο.


?‍?Γιατί λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά; Γιατί η ελληνική αστική δημοκρατία, αυτό το τσίρκο που όλοι μας πλέον ξέρουμε πως και για ποιους λειτουργεί, για τους κοινωνικούς αγωνιστές που δεν υποτάσσονται στήνει καρτέρι άνανδρο με στόχο τη βιολογική τους εξόντωση.


?Οι σύντροφοι μας Γιώργος Καλαϊτζίδης και Νίκος Ματαράγκας σε αυτήν τη σιχαμερή σκευωρία δεν είναι μόνοι τους. Δεν είναι μόνοι τους γιατί ποτέ δεν άφησαν κανέναν μόνο. Έδιναν και δίνουν πάντα το χέρι σε όσους έχουν πέσει, ήταν και είναι παράδειγμα για κάθε άνθρωπο που δεν έχει επιλέξει να σαπίζει στον ατομικό του μικρόκοσμο.


?Σε πάνω από 50 χώρες εξελίσσεται ένα τσουνάμι αλληλεγγύης ενώ στη χώρα μας 100άδες είναι οι οργανώσεις βάσης που στέκονται δίπλα τους.


?Την Τετάρτη στο εφετείο η σκευωρία της συμμαχίας ναρκομαφιών μπάτσων και δικαστών θα καταπέσει. Οι σύντροφοι μας θα συνεχίσουν ελεύθεροι και ωραίοι να κρατάνε ψηλά τα λάβαρα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης!


?ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Πηγή: Giorgos Afentoulidis -f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *