Το είχε προαναγγείλει ο Πολάκης, το αποκαλύπτει το Documento – Δικαστικές “φουρτούνες” για την υποψήφια βουλεύτρια της Ν.Δ. Σοφία Νικολάου

Εχουμε την αίσθηση – για να μην πούμε βεβαιότητα – ότι η αποκάλυψη που προαναγγέλλει η εφημερίδα Documento για την Κυριακή, αφορά την υποψήφια βουλεύτρια της Ν.Δ στον νομό της Εύβοιας, πρώην γενικής γραμματέως Αντιεγκληματικής Πολιτικής κ. Σοφίας Νικολάου.

Κι αυτό το υποθέτουμε γιατί δεν θεωρούμε τυχαία την ανάρτηση στο φ/β του Παύλου Πολάκη που είχε προηγηθεί με δεδομένο ότι ο πρώην αν. υπουργός Υγείας έχει ανοιχτή γραμμή με τον εκδότη της εφημερίδας Documento.

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο βουλευτής Χανίων, μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη, και Θεόφιλο Ξανθόπουλο έχουν καταθέσει στον Αρειο Πάγο μια ογκωδέστατη -90 σελίδων!!!- μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της Σ. Νικολάου. Δηλαδή η συγκεκριμένη, υποψήφια βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος είναι υπόδικη από το Μάη του 2021 αφού αναμένεται να δικαστεί για το αδίκημα της απιστίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, σχετικά με τις συμβάσεις απευθείας αναθέσεων, που στοίχισαν εκατομμύρια ευρώ δημοσίου χρήματος.

Να φέρουμε επίσης στην μνήμη σας, ότι η Σ. Νικολάου όσο κατείχε το κυβερνητικό πόστο που της ανέθεσε ο Μητσοτάκης, έκανε “πάρτι με χρήματα του Δημοσίου”, όπως είχε γράψει αστική εφημερίδα. την εποχή που άλλο έντυπο σημείωνε: “Αντιλαλούν οι φυλακές για €1,7 εκατ. σε φίλους και γνωστούς από τη Σοφία Νικολάου“. 

Μία απάντηση στο “Το είχε προαναγγείλει ο Πολάκης, το αποκαλύπτει το Documento – Δικαστικές “φουρτούνες” για την υποψήφια βουλεύτρια της Ν.Δ. Σοφία Νικολάου”

  1. Η Νικολάου ήταν η υπεύθυνη για την απεργία πείνας
    Και την παράνομη μετακίνηση του Κουφοντινα της
    17 Νοεμβρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *