Μαφιόζικες ενέργειες από τον Τ. Θεοδωρικάκο και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, για να συγκαλυφθεί υπόθεση ναρκωτικών με εμπλεκόμενο τον γιο του υπουργού Προ-Πο

Είναι γνωστό ότι ο πρώην γραμματέας του Κ.Σ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Τάκης Θεοδωρικάκος σήμερα έχει καταντήσει ένας “μισθοφόρος” της Ν.Δ. Αυτό που αγνοούμε είναι ποιος είναι ο λόγος που το συγκρότημα ΜΜΕ του Μαρινάκη, έχει ανοίξει μέτωπο μαζί του φτάνοντας στο σημείο ο “Βηματοδότης” να τον κατηγορεί ότι μετέτρεψε την ΕΛΑΣ σε άντρο κακοποιών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “επί των ημερών του έχουν διεισδύσει και τείνουν να επικρατήσουν στην ΕΛ.ΑΣ. πρόσωπα που δεν διακρίνονται για την ηθική τους υπόσταση, παρά αντιθέτως γέρνουν προς τη νύχτα και το κοινό έγκλημα”

Και η φάση είναι ότι μέχρι γνωρίζαμε ότι οι μπάτσοι κατασκευάζουν σκευωρίες για να εμπλέκουν αγωνιστές που το σύστημα τους θεωρεί πολιτικούς αντιπάλους. Τώρα, με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα που υπάρχει σήμερα στην εφημερίδα Documento μαθαίνουν και για διαφορετικές επιδόσεις της ΕΛ.ΑΣ, Πληροφορούμαστε για την επιχείρηση που στήθηκε από τον πολιτικό προϊστάμενο των μπάτσων και την ηγεσία της αστυνομίας που αποσκοπούσε στην συγκάλυψης μιας υπόθεσης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Αλλη μια μπόχα δηλαδή από την σαπίλα του “επιτελικού κράτους”

Αντιγράφουμε την εισαγωγή του δημοσιεύματος που υπογράφει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Τριάντης.

Με διαδικασίες-εξπρές ο αρχηγός πλέον της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος «έσβησε» όλα τα «ίχνη» της καταγγελλόμενης συγκάλυψης της υπόθεσης ναρκωτικών στην οποία εμπλεκόταν ο γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, κάνοντας μια πρωτοφανή έρευνα «στο πόδι» όταν ήταν υπαρχηγός, χωρίς να καλέσει καν προς εξέταση τον καταγγέλλοντα πρώην αξιωματικό της ΕΛΑΣ.

Στοιχεία-φωτιά κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο καταγγέλλων αξιωματικός της ΕΑΑΣ, που αποκαλύπτουν όλο το χρονικό της πρωτοφανούς συγκάλυψης εκ μέρους της τωρινής ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του Τ. Θεοδωρικάκου. Μεταξύ αυτών, έκθεση πραγματογνωμοσύνης στα κινητά τηλέφωνα του καταγγέλλοντα η οποία «καίει» τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Καραμαλάκη, καθώς και αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα ναρκωτικά που, όπως καταγγέλλει ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο στον γιο του υπουργού και σε ακόμη τρεις νεαρούς…

Νέα στοιχεία σχετικά με τη συγκάλυψη της υπόθεσης ναρκωτικών του γιου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, την οποία είχε καταγγείλει με κατάθεσή του τον περασμένο Γενάρη στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Documento. Με διαδικασίες-εξπρές ο σημερινός αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, υπαρχηγός της ΕΛΑΣ τον Ιανουάριο του 2023, όταν και ανέλαβε την πειθαρχική διερεύνηση των καταγγελιών, έθεσε την υπόθεση στο αρχείο μέσα σε μόλις 24 ώρες αφότου έλαβε τη σχετική εντολή. Είναι εντυπωσιακό ότι ο σημερινός αρχηγός της ΕΛΑΣ όχι μόνο δεν κάλεσε ποτέ για εξέ-ταση τον καταγγέλλοντα αξιωματικό της αστυνομίας αλλά δεν είχε καν στα χέρια του την κατάθεση που έδωσε στις 25 Ιανουάριου 2023 στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων (ΔΕΥ) της ΕΛΑΣ, όπως επισημαίνει ο πρώην ανώτατος αξιωματικός σε αναφορά που κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μέσω του δικηγόρου του Γιάγκου Λαμπίρη.

Την ώρα μάλιστα που ο καταγγέλλων κατέθετε στη ΔΕΥ και ενώ διεξάγονταν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις της ΕΑΑΣ για το περιεχόμενο των όσων λέγονταν από τον εν ενεργεία τότε ταξίαρχο της ΕΛΑΣ ενημερώθηκαν τόσο ο γενικός γραμματέας του ΠροΓΊο και πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης όσο και ο υπουργός Τ. Θεοδωρικάκος.

Δηλαδή, όπως επισημαίνεται στην αναφορά που βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα, ενώ διεξάγεται μια μυστική διαδικασία στο τμήμα των «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ, κάποιοι ενημερώνουν εντελώς παράνομα και παράτυπα τον γενικό γραμματέα και πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου ΠροΠο, οι οποίοι θέτουν σε εφαρμογή ένα πρωτοφανές σχέδιο συγκάλυψης της υπόθεσης.

Μία απάντηση στο “Μαφιόζικες ενέργειες από τον Τ. Θεοδωρικάκο και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, για να συγκαλυφθεί υπόθεση ναρκωτικών με εμπλεκόμενο τον γιο του υπουργού Προ-Πο”

  1. Το σύστημα είχε και έχει τρόπους
    για να ξεπλένει κάθε είδους παρά
    νομια αυτών που το υπηρετοθν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *