Αλληλεγγύη στον Θεσσαλικό λαό! Ολοι/ες στην Πανθεσσαλική διαδήλωση την Κυριακή 12:30 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Ο κάμπος πνίγηκε και δεκάδες αγρότες κι εργάτες γης, μαχητές της ζωής και του μόχθου, χάθηκαν στα λασπόνερα.

Η ευθύνη ανήκει συνολικά στο ευρωνατοϊκό εξαρτημένο αστικό κράτος, την κυβέρνηση και τους ντόπιους άρχοντες τους.

Αγοραστός, Μπέος, Τσάκος, με πρώτη και καλύτερη την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, άφησαν τον κάμπο αθωράκιστο χωρίς αντιπλημμυρικά έργα, στήνοντας πάνω στις ζωές της αγροτιάς και στις εύφορες θεσσαλικές εκτάσεις ένα τεράστιο «φαγοπότι».

Μετά από το πέρασμα της πλημμύρας το αστικό κράτος συνέχισε την λογική του θανάτου και της ερήμωσης. Άφησε τον λαό δίχως τροφή, δίχως καμία μέριμνα για διάσωση και χέρι βοήθειας στους χιλιάδες αγρότες που καταστράφηκαν.

Η ταξική αλληλεγγύη και η λαϊκή αυτοοργάνωση στήθηκε από την πρώτη στιγμή και με ότι μέσο κατείχε ο καθένας και η καθεμία στέκεται περήφανα και πρωτόγνωρα στο πλευρό των καταστραμμένων πληθυσμών και της λαϊκής περιουσίας.

Επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση ενός μαζικού πλατιού μετώπου αντίστασης και αντιπαράθεσης με το κράτος δολοφόνο και τον συνολικό σχεδιασμό του κεφαλαίου που θέλει το ξερίζωμα της αγροτιάς και το πέρασμα του κάμπου στα χέρια των πολυεθνικών αρπαχτικών.

Ή με τους αστούς-τσιφλικάδες-προύχοντες ή με την εργατιά και την αγροτιά. Οργάνωση και αγώνας να ζήσουν τα χωριά.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε σε παλλαϊκή συμμετοχή στην Πανθεσσαλική διαδήλωση την Κυριακή 24/9/23 στις 12:30 στην Λάρισα (συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία).

Καλούμε την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία να σταθούν στο πλευρό της πληττόμενης εργατιάς και φτωχής αγροτιάς και να συγκροτήσουμε ένα οργανωμένο – μαζικό και μαχητικό λαϊκό κίνημα που θα ανατρέψει την πολιτική της στάχτης, της λάσπης, της εξάρτησης, της φτώχειας και του θανάτου!

ΕΡΓΑΤΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ!

ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΗΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ- ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *