Πρόταση σε Πλεύρη, Βορίδη, Αδωνη για να “τιμήσουν” την σημερινή “επέτειο”

21 Απρίλη σήμερα και έχουμε δεδομένο ότι μια σειρά πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας  θα αναπολούν με νοσταλγία το “νόμο και την τάξη”, που βασίλευε στην χώρα μας όταν κυβερνούσε η “εθνοσωτήριος επανάστασις” των συνταγματαρχών.

Επειδή ανάλογες εποχές είναι χλωμό να επιστρέψουν, και μια τέτοια “επέτειος” θα ήταν προδοσία  της “ιστορικής μνήμης” τους να μην την “τιμήσουν”, εμείς τους έχουμε έτοιμη πρόταση.
Η ιδέα μας έρχεται από τη “προοδευτική” Γαλλία του “δημοκράτη” Μακρόν και έτσι κανείς δεν θα μπορεί να τους κατηγορήσει σαν  θιασώτες  των  μεθόδων που χρησιμοποιούσε το καθεστώς του Παπαδόπουλου για να επιβάλλει τον “Νόμο και την Τάξη”.

Η πρόταση μας, λοιπόν, εστιάζεται στο εξής. Τιμώντας την σημερινή “μεγάλη επέτειο” της 21ης Απριλίου, να συντάξουν πρόταση και να την καταθέσουν για ψήφιση στην “εθνική αντιπροσωπία”, ώστε να κάνουμε εισαγωγή Γάλλων εκπαιδευτών για να δώσουν τα “φώτα” τους στα “όργανα της τάξης”. Κι αυτό γιατί με τα όσα παρακολουθούμε αυτές τις μέρες στην Γαλλία, είναι φανερή η υστέρηση των επιδόσεων των υφισταμένων του Θεοδωρικάκου σε σύγκριση τους συναδέλφους τους οι οποίοι υπερασπίζονται το καθεστώς του Μακρόν.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, ΒορίδηςΑδωνηςΠλεύρης απ’ την μια θα  τιμήσουν  τους ιδεολογικούς προγόνους τους, δείχνοντας ότι μένουν  πιστοί  στον  ιδεολογικό  τους προσανατολισμό και απ’ την άλλη θα  απευθυνθούν  στο  εκλογικό ακροατήριο των  νοσταλγών  της  δικτατορίας των συνταγματαρχών.

Καλή ιδέα δεν τους δίνουμε;

Ας τους χαρίσουμε και ένα δημοτικό άκουσμα που θα τους “ενθουσιάσει” μέρα που είναι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *