“Ο κόσμος λάθος ψηφάει” (Βίντεο)

Από την μια ο παππούλης στο παρακάτω βίντεο, εμφανίζεται να έχει αυτογνωσία λέγοντας ότι “δεν ξέρω τι μου γίνεται”, από την άλλη παρουσιάζεται να έχει άποψη για το πολιτικό γίγνεσθαι και να παρουσιάζεται ένθερμος οπαδός της Ν.Δ., αφού ο ηγέτης της -σύμφωνα πάντα με τον ίδιο ψηφοφόρο- “Κυριάκος ο λεβέντης, ξέρει να μιλάει και ξέρει και αρχαία Ελληνικά”.

Δεν καταλάβαμε τι θέλει να πει ο τύπος ότι “έχει τον Κυριάκο μέσα στην τσαντούλα του”. (Πιθανόν να εννοεί, ότι έχει κάποια φωτογραφία του. Αυτό πάντως που θα συμφωνήσουμε μαζί του, είναι η διαπίστωσή του ότι “ο κόσμος λάθος ψηφάει”.

Μακριά από εμάς, κάθε ηλικιακός ρατσισμός. Δυστυχώς όμως, ανάλογες περιπτώσεις στο εκλογικό σώμα, θα συναντήσεις πάρα πολλές. Σου θυμίζουν το βασικό σύνθημα που είχαν οι βασιλικοί στο δημοψήφισμα του 1920, το οποίο αφορούσε την επιστροφή ή όχι του Βασιλιά Κωνσταντίνου στον ελληνικό θρόνο, που ήτανΨωμί, ελιά και Κώτσο Βασιλιά!. (Για την ιστορία, στο νόθο αυτό δημοψήφισμα, εμφανίζονται οι ψηφοφόροι κατά 99,0% να είναι υπέρ της επιστροφής της μοναρχίας).

2 απαντήσεις στο ““Ο κόσμος λάθος ψηφάει” (Βίντεο)”

  1. Φασίστας δεξιός της Ν.Δ. δεν γίνεσαι, καταντάς…Απόδειξη η φωτογραφία και το βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *