Το είδαμε κι αυτό: Ο Αχιλλέας Μπέος υποψήφιος για την προεδρία της Super League

Σ’ αυτή την χώρα τελικά δεν υπάρχει είδηση που θα σε εντυπωσιάσει! Ούτε τώρα μας κάνει αίσθηση το γεγονός ότι ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο f/b μας γνωστοποιεί την απόφασή του να υποβάλλει υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League. Και στο κείμενο του εκτιμάει ότι «οι στόχοι μας για ένα τίμιο, ανταγωνιστικό, υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα θα ευοδωθούν. Η ώρα αλλαγής σελίδας έφθασε». Μάστα.

Κι αυτά τα ισχυρίζεται ο Μπέος ένα άτομο που βρέθηκε κατηγορούμενος για πλήθος κακουργημάτων, ανάμεσα σ’ αυτά για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και τα παράνομα στοιχήματα, καθώς και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσηςδωροληψία -δωροδοκία  και παράνομο στοιχηματισμό. (Να θυμίσουμε μόνο ότι το καλοκαίρι του 2011 όταν έσκασε το σκάνδαλο με τα στημένα, ο Μπέος, συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται αφού αποδείχτηκε να πρωταγωνιστεί στις περιβόητες τηλεφωνικές συνομιλίες, …Τον Ιούνη του 2012 αποφυλακίστηκε με επιβολή περιοριστικών όρων και εγγύηση 300.000 ευρώ, μέρος των οποίων υποστήριξε πως δανείστηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη).

Αντί να αναφερθούμε αναλυτικά σ’ αυτό το γεγονός θεωρούμε πιο σκόπιμο να σας προτείνουμε να διαβάσετε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Ο Μπέος, ο “Ρουβίκωνας” και το παρασκήνιο της πολιτικής του δημάρχου Βόλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *