Μπατακτσής και ευρωφονιάς ο Μητσοτάκης

Δεν μας κάνει καμιά εντύπωση το σημερινό πρωτοσέλιδο του Documento το οποίο κάνει λόγω ότι ο πρωθυπουργός είναι μπαταχτσής σαν εργοδότης και χρωστάει πάνω από 200.000 ευρώ σε δύο πρώην εργαζόμενους της Κηρυξ ΑΕ συμφερόντων του. Κι αυτό γιατί υπάρχει το προηγούμενο ότι ο ίδιος είχε κάνει αίτηση στον ΟΠΕΚΕΓΙΕ για να λάβει αποζημίωση -ως πλημμυροπαθής- για καταστροφές που προκλήθηκαν σε 50 ελαιόδεντρα του.

Επίσης να αναφέρουμε για να δείξουμε πόσο ευρωφονιάς είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι τα τελευταία χρόνια λαμβάνει αγροτικές αποζημιώσεις. (Εδώ που τα λέμε, έχει μια λογική σαν παραγωγός και έμπορας σανού για το γαλάζιο ποίμνιο που είναι).

Να επανέλθουμε όμως στο δημοσίευμα της εφημερίδας που εκδίδει ο Κώστας Βαξεβάνης, Απ’ αυτό ενημερωνόμαστε ότι ο Κυριάκος αρνείται πεισματικά να καταβάλει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους του «Κήρυκα Χανίων» παρά τις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, την ίδια ώρα δεν διστάζει να τσεπώνει αποζημιώσεις ως πλημμυροπαθής και επιδοτήσεις ως αγρότης για να αγοράζει ακίνητα στα Ζαγοροχώρια.

“Θέλουμε τα δεδουλευμένα μας, δε ζητιανεύουμε” λένε στο Documento, οι πρώην εργαζόμενοι στο έντυπο του Μητσοτάκη.

Ο Η. Σολανάκης υπογραμμίζει: “Από την στιγμή που έχουμε τα χαρτιά τα οποία αποδεικνύουν ότι έχουμε εργαστεί, το μόνο που ζητάμε είναι έστω ένα μέρος των δεδουλευμένων να μας καταβληθεί για να κλείσει η υπόθεση. Δεν ζητιανεύουμε ούτε θέλουμε δώρα. Είναι η αμοιβή μας για τη δουλειά που έχουμε κάνει χρόνια”

Από την πλευρά του ο Ι. Λουπάσης σημειώνει χαρακτηριστικά: “Είναι δεδουλευμένα χρήματα, τα οποία έχουν καταστεί αμετάκλητα. Αυτό που ουσιαστικά ζητάμε είναι με έναν τρόπο να πάρουμε τα λεφτά μας στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι για να κλείσει αυτή η υπόθεση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *