Τζάμπα μαγκιές του Τατούλη


“Ψηφίζει κυβέρνηση στη Βουλή, την καταψηφίζει στο Ιντερνετ…” αυτός είναι ο τίτλος άρθρου που δημοσιεύει σήμερα η «Ελευθεροτυπία» και αναφέρετε στον βουλευτή της Ν.Δ Πέτρο Τατούλη. Στην συνέχεια η εφημερίδα αναφέρετε σε ένα άρθρο με τίτλο «ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;» που υπάρχει στο blog του.

Αρκετά ενδιαφέρουσες και κάποιες φορές σωστές οι τοποθετήσεις του Τατούλη. Μια μικρή γεύση:

“Είναι αρκετά χρόνια που στη χώρα γίνεται πολύς λόγος για τη διαφθορά , τη διαπλοκή, την μάχη για την εγκαθίδρυση της διαφάνειας. Κι εμείς ως κυβερνώσα παράταξη δεσμευτήκαμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Με αυτήν τη σημαία κερδίσαμε την εκλογική αναμέτρηση προ μιας τετραετίας. Με τη σημαία της ηθικής.

Δυστυχώς όμως ο καλός καγαθός γίγαντας αποδείχθηκε ότι διαθέτει πήλινα ποδάρια. Τα φαινόμενα διαφθοράς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση….Στις κρίσεις που ξεσπούν ΔΕΝ επέρχεται η κάθαρση! Και ιδού τα αποτελέσματα! Ένας φαύλος κύκλος (επικίνδυνος και διογκωμένος) που διαιωνίζεται, ατελέσφορες συζητήσεις και τηλεμαχίες, και το τελευταίο: διάχυση ευθυνών σε όλες τις κατευθύνσεις με συνέπεια να αμαυρώνεται στο σύνολό του ο πολιτικός κόσμος. Η σήψη γενικεύεται και όπως γνωρίζετε πολύ καλά στη γενίκευση ελπίζουν οι πραγματικοί ένοχοι και οι κουτοπόνηροι….Στην υπόθεση των ομολόγων που συζητούμε σήμερα. Αποτελεί κοινό μυστικό πλέον ότι διακινήθηκε «μαύρο» πολιτικό χρήμα. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι επιβαρύνθηκαν ανεξέλεγκτα τα ήδη προβληματικά και υπερχρεωμένα ασφαλιστικά ταμεία….»

Τώρα αν ο Τατούλης είναι απλώς ένας πικραμένος Νεοδημοκράτης επειδή ο Καραμανλής δεν του έδωσε υπουργείο και τα λέει αυτά ή υπάρχει στο παρασκήνιο κάτι άλλο που δεν ξέρουμε δεν το γνωρίζουμε.

Η ουσία όμως είναι ότι πέρα απ’ όσα γράφει στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις επιλογές της κυβέρνησης.

Τζάμπα μαγκιές δηλαδή. Χαρακτηριστικό των πολικάντιδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *