Προκαλούν οι μπατσοσυνδικαλιστές


Οι μπατσοσυνδικαλιστές της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων», έβγαλαν μια δακρύβρεκτη ανακοίνωση που ούτε ο Φώσκολος να την είχε συντάξει.

Και τι δεν μας λένε σ’ αυτή!: «Ότι μετατρέπονται σε “μελλοθάνατους” οι κυριολεκτικά ανυπεράσπιστοι σήμερα συνάδελφοί μας», γράφουν, και παράλληλα εκφράζουν το παράπονο τους ότι «ενώ δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθούν οργανωμένα και συντεταγμένα όλα τα πολιτικά κόμματα με την αντιμετώπιση της κρίσης και των κινδύνων που μας απειλούν, τούτο δεν κατέστη εφικτό»!.

Εχουν το θράσος να επικαλούνται «κινδύνους» αυτά τα καθάρματα που σαπίζουν στο ξύλο τους διαδηλωτές που μόλις πριν μερικές μέρες έριξαν βόμβα κρότου-λάμψης που βρήκε στο αυτί διαδηλωτή που διαμαρτυρόταν για το οικολογικό έγκλημα του Κακλαμάνη, έξω απ’ το Δημαρχείο, με αποτέλεσμα, ο διαδηλωτής, να χάσει την ακοή του απ’ το ένα αυτί.

Εχουν το θράσος να μιλάν για «κινδύνους που τους απειλούν» τα ένστολα τομάρια την στιγμή που ένας άλλος διαδηλωτής που κινδυνεύει να χάσει δυο δάκτυλα του χεριού του συνέπεια άλλης βόμβας κρότου-λάμψης που δέχτηκε.

Μόνο σαν πρόκληση μπορεί να θεωρηθεί η ανακοίνωση των μπάτσων την μέρα μάλιστα που έρχεται στην δημοσιότητα ένας άλλος άγριος ξυλοδαρμός από αστυνομικούς στο Α.Τ. Καλλιθέας, ενός ατόμου, του Χρήστου Χρονόπουλου, που του έχει αφήσει μόνιμη αναπηρία και η ΕΔΕ που έγινε κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: «επειδή δεν προέκυψε και η παραμικρή υπόνοια ενοχής και πειθαρχικής ευθύνης σε βάρος κανενός αστυνομικού, γι’ αυτό και ουδείς κλήθηκε σε απολογία και προτείνεται η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο».

0 απαντήσεις στο “Προκαλούν οι μπατσοσυνδικαλιστές”

  1. Η βίαια καταστολή δείχνει απλά τον φόβο κάποιων … για τις δύσκολες μέρες που άρχισαν να πλησιάζουν… Προσπαθούν να αυξήσουν το επιτρεπτό ώριο βίας έτσι ώστε να αποθαρρύνουν τους σύντομα απολυθέντες και πληγέντες από την οικονομική κρίση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *