
Οι πολιτικοί απατεώνες του κυβερνητικού κόμματος λένε ανερυθρίαστα ψέματα με την συχνότητα που αναπνέουν.
Ερέθισμα μας για την ανάρτηση αυτή τα όσα ακούστηκαν από τον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ, Βασίλη Φεύγα, και ξεπέρασαν κάθε όριο πρόκλησης και υποκρισίας.
Σε δήλωσή του στο Action 24, ο Φεύγας ισχυρίστηκε ότι “τα παιδιά των Τεμπών δεν έπεσαν για την πατρίδα” και, για να αιτιολογήσει την σχεδιαζόμενη απαγόρευση διαδηλώσεων πέριξ στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, πέταξε το χοντροκομμένο ψέμα: “Στα εθνικά μνημεία σε όλο τον κόσμο απαγορεύονται οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες”.
Όμως, η αλήθεια είναι ξεκάθαρη: ο Φεύγας ψεύδεται ασύστολα. Πέρα απ’ το ότι μπορεί να ισχύει ότι οι νεκροί των εγκλήματος των Τεμπών “δεν έπεσαν για την πατρίδα”, αλλά εξ’ αιτίας κρατικής ευθύνης, διαδηλώσεις γίνονται καθημερινά σε εθνικά μνημεία ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αψίδας του Θριάμβου στο Παρίσι, στο March on Washington στην Αμερική κ.α, όπως διαπιστώνει οποιοσδήποτε χρήστης του Ινερνέτ που κάνει μια σχετική ερώτηση στο Grok όπως κάναμε εμείς.

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι όπως ποντάρουν -και σωστά- ότι ελάχιστοι απ’ τους τηλεθεατές τους θα μουν σ’ αυτή την διαδικασία. Ερώτημα παραμένει τι κάνουν τα επικοινωνιακά επιτελεία των κομμάτων της αντιπολίτευσης, και επιτρέπουν τέτοιες καραμπινάτες παπαριές να καταλήγουν σε μαζική κατανάλωση.
Ο Φεύγας, με ύφος που θυμίζει υπάλληλο της Χούντας, ξεστώμησε αυτό το ψέμα με σκοπό έχει να δικαιολογήσει την τροπολογία του ΥΠΕΘΑ, που κατατίθεται στις 22 Οκτωβρίου και προβλέπει φυλάκιση έως δύο ετών για όποιον γράψει σύνθημα, στήσει σκηνή ή διαδηλώσει στο Σύνταγμα, όπως έγραψαν τα ΝΕΑ.
Ανόητες κυβερνητικές μεθοδεύσεις για να σβηστεί η λαϊκή οργή για τους υπεύθυνους του κρατικού ομαδικού εγκλήματος των Τεμπών.
Φυσικά αυτές οι κυβερνητικές προθέσεις θα καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ.

0 Comments