Μπατσάδικος παρακρατικός μηχανισμός με .. όνομα

Από την φασιστοφυλλάδα «Ελεύθερη Ωρα» μαθαίνουμε ότι ο παρακρατικός μπατσάδικος μηχανισμός, οργανώνετε και αποκτάει όνομα. Στην πατσαβούρα, λοιπόν, του Μιχαλόπουλου, διαβάζουμε για μια οργάνωση μπάτσων («Αστυνομική Πατριωτική Ισχύς», αυτοαποκαλείτε) που δρα «συγκαλυμμένα για ευνόητους λόγους», όπως λέει.

Τι δράση έχει και τι σκοπούς εξυπηρετεί μπορείτε να υποθέσετε.

Αποσπάσματα από το κείμενο των μπάτσων:

«Είμαστε μία ομάδα Αστυνομικών που αποφασίσαμε να αναλάβουμε κάποιες πρωτοβουλίες εξαιτίας των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Πατρίδα μας.
Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση ούτε με τον συνδικαλισμό στην Αστυνομία ούτε με διεκδίκηση υψηλών θέσεων στη ιεραρχία της Αστυνομίας, γιατί τα Πιστεύω, οι προθέσεις και οι Αξίες μας δεν μπορούν να περιοριστούν στα παραπάνω όρια και καλούπια….

Η ΑΣ.Π.ΙΣ δημιουργήθηκε από τα αγνά και γνήσια Πατριωτικά αισθήματα ημών, απλών Αστυνομικών-καθημερινών ανθρώπων, που δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πια. Τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι….

Ο Αγώνας που ξεκινήσαμε αποτελεί την αντίδραση σε όλα τα παραπάνω και ελάχιστο φόρο τιμής για το αίμα των Αδερφών μας που χύνεται άδικα καθώς και ελάχιστο χρέος απέναντι στην Πατρίδα μας, την οποία δεν θα την αφήσουμε έρμαιο στα σχέδια της νέας τάξης και των εδώ εντολοδόχων της.
Ήδη μέλη μας έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, δρώντας συγκαλυμμένα για ευνόητους λόγους. Ήρθε η ώρα 65 χρόνια μετά να ξανακάνουμε πράξη το «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ», το σύνθημα του τότε Συνταγματάρχη Γεώργιου Σαμουήλ προς τους υπερασπιστές του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη που γέμισε με θάρρος, θέληση και αποφασιστικότητα τις ψυχές τους, και που το ίδιο θα κάνει και τώρα.
ΑΣ.Π.ΙΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ».

Το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι ότι ο Μαρκογιαννάκης θα αισθάνεται ενθουσιασμένος για τους συγκεκριμένους μπάτσους με «τα αγνά και γνήσια Πατριωτικά αισθήματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *