Μπατσάδικες αστειότητες

Απίστευτοι αυτοί οι τύποι που κουμαντάρουν την μπασκηναρία! Πέρα ότι οι υπηρεσίες τους έχουν γίνει σουρωτήρι και «άκρως απόρρητες» εκθέσεις τους σουλατσάρουν στα πρωτοσέλιδα καθημερινών εφημερίδων, έχουν και IQ ραδικιού!

Γελάει όλος ο κόσμος σήμερα με το πρωτοσέλιδο του «Βήματος» που παρουσιάζει έναν κατάλογο 54 ατόμων, και 28 κτιριακών εγκαταστάσεων, τον οποίον υπογράφει ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ υποστράτηγος Ιωάννης Μπούτσικας, οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα κινδυνεύουν από τους «τρομοκράτες».

«Κατά τις εκτιμήσεις των αρμοδίων στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας», αναφέρει η «απόρρητη έκθεση» των μπάτσων, το προσεχές διάστημα «διαφαίνεται συγκεκριμένη στοχοποίηση προσώπων και εγκαταστάσεων».
Γι’ αυτό, σύμφωνα πάντα με την μπατσάδικη «διάγνωση»: «Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή των αρμοδίων υπηρεσιών για την ανελλιπή εκδήλωση του μέτρου φρούρησης σε όσα από τα εν λόγω πρόσωπα και εγκαταστάσεις λαμβάνεται».

Επειδή είναι αστειότητες και να σχολιάσουμε τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται σ’ αυτή την λίστα θα το αποφύγουμε.

Μόνο μια παρατήρηση.

Απ’ ότι έχουν πει οι ίδιοι οι μπατσοσυνδικαλιστές 3.300 αστυνομικοί, τους πληρώνουμε για να παρέχουν «προστασία» σε άτομα που πιθανόν αποτελούν «στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων». Δεν φτάνουν τόσες χιλιάδες μπάτσοι για να «προστατεύουν» «στόχους»;

Υ.Γ. Εντυπωσιακό που λείπει απ’ αυτή την λίστα το όνομα της Πετρούλας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *