Ενα εργο Μπαρούφα και οι κλειδοκράτορες. (είναι πολλά τα λεφτά Σπύρο μας & Χρήστο μας..)

Ενα έργο μπαρούφα βρίσκεται στην φάση τελικής έγκρισης της τελικής φάσης του.

Το έργο των νέων Αυτοκινητοδρόμων που θα συνδέουν το Κορωπί και το Ελληνικό με το κέντρο της Αθήνας , μέσω της Καισαριανής. Γιατί αποφάσισε ξαφνικά ο κ Σουφλιάς να κάνει αυτό το έργο? Γιατί θα πρέπει να ξεκάνουμε τον Υμηττό με σήραγγες και ανισόπεδους κόμβους για να μπορούν οι Κορωπιότες και οι κάτοικοι του Ελληνικού να έρχονται σε 10 λεπτά στο κόμβο της Ουλωφ Πάλμε και όχι σε 20 λεπτά μέσω του υπάρχοντος δικτύου της Αττικής οδού?

Τα χρήματα αυτά δεν θα πιάναν περισσότερο τόπο να χρηματοδοτούσαν την «άγονη γραμμή» της Δυτικής Ελλάδας, να ένωναν τα Γιάννενα με την υπόλοιπη Ελλάδα με δρόμους που δεν είναι δολοφονικοί ?

Όχι ο κ Σουφλιάς θέλει να μακελέψει τον Υμηττό και την Καισαριανή για να κάνει αυτοκινητόδρομους που να ενώνουν το Κορωπί και το Ελληνικό με το κέντρο της Αθήνας. Να τους μαζέψει όλους στην Ούλωφ Πάλμε .. και μετά ο Θεός βοηθός .. τι τον νοιάζει άλλωστε .. ? τα χρήματα θα έχουν κυκλοφορήσει και οι ημέτεροι θα έχουν βολευτεί. Ειδικότερα αυτοί που έχουν ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟ ΚΩΡΟΠΙ..!!

Η συνέχεα στο garizo.blogspot.com

0 απαντήσεις στο “Ενα εργο Μπαρούφα και οι κλειδοκράτορες. (είναι πολλά τα λεφτά Σπύρο μας & Χρήστο μας..)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *