Αυτό το περιστατικό που έχει να κάνει με την μπατσάδικη ασυδοσία μας το θύμισε το f/b και το επαναφέρουμε:
Πηγή: Κώστας Ζαφειρόπουλος – “ΕφΣυν”
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, ο έκτος όροφος της ΓΑΔΑ γίνεται τόπος βασανιστηρίων και απίστευτης αστυνομικής βίας εις βάρος 15 συλληφθέντων αντιφασιστών, οι οποίοι συμμετείχαν σε μοτοπορία ενάντια στη δράση της Χρυσής Αυγής που εκείνη την εποχή αλώνιζε στο κέντρο της Αθήνας.
Επί ώρες τούς χτυπούσαν παρατεταμένα στο κεφάλι, τους έφτυναν, τους χαστούκιζαν, τους έκαψαν με τσιγάρα και αναπτήρες, αρνήθηκαν τη μεταγωγή τους σε νοσοκομείο, παρά τους εμφανείς τραυματισμούς, τους στέρησαν την πρόσβαση σε δικηγόρο για 19 ώρες, τους στέρησαν τον ύπνο με τη χρήση φακών λέιζερ, τους στέρησαν ακόμα και το νερό.
Και ενώ τους έβριζαν («η ώρα που θα σας ξεκοιλιάσουμε στους δρόμους είναι κοντά», «κομμούνια, θα σας κάνουμε σαπούνια» κτλ.), παράλληλα τους βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά.


0 Comments