Πασοκικά ΜΑΤ επί ..τω έργω …

Εργάτες που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά, που βλέπουν το εργασιακό τους μέλλον εντελώς θολό και αβέβαιο έβαλαν στόχο σήμερα τα ΜΑΤ.

Με χημικά και με βόμβες κρότου – λάμψης αντιμετωπίστηκαν οι εργαζόμενοι της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος , έξω απ’ το υπουργείο Εργασίας.

Όταν η υπουργός Οικονομίας, Λ. Κατσέλη, έδινε διαβεβαιώσεις στον Κινέζο πρέσβη ότι θα συνεχιστεί η “άριστη διμερής συνεργασία”, αυτό ακριβώς εννοούσε.
Ότι το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά που ξεκίνησε η Ν.Δ θα ολοκληρωθεί επί ΠΑΣΟΚ.

Αιφνιδιασμένη η κυβέρνηση από την αποφασιστικότητα και δυναμικότητα των ναυτεργατών –πίστευε ότι θα μπορούσε να ελέγξει του Πασόκους εργαζόμενους αλλά έπεσε έξω- ο μόνος δρόμος που της απέμεινε είναι τα ΜΑΤ … για να ασκήσει την οικονομική της πολιτική, το ξεπούλημα δηλαδή όποιας δημόσιας περιουσίας απέμεινε.

Ας μην ξεχνάμε, εξ άλλου ότι αυτός που είχε αναλάβει σαν νομικός σύμβουλος της κινέζικης πολυεθνικής «Cosco», τις διαπραγματεύσεις για λογαριασμό της εταιρείας με το ελληνικό δημόσιο για την εξαγορά του λιμανιού του Πειραιά, είναι ο σημερινός υπουργός Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Παμούκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *