Συλλήψεις απεργών τεχνικών στον ALPHA

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Όταν δεν μπορούν να κάμψουν το φρόνημα των εργαζομένων χρησιμοποιούν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Στις 8:05 σήμερα το πρωί δυνάμεις του αστυνομικού τμήματος Παιανίας μετά από έγκληση της διοίκησης του ραδιοσταθμού alpha συνέλαβαν τους συναδέλφους μας τεχνικούς ραδιοφωνίας του alpha που εκτελούσαν χρέη ο ένας νυχτερινής βάρδιας και ο άλλος βάρδιας ασφαλείας  για την απεργία η οποία είχε επιδοθεί νομίμως. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παρακωλυθεί η απεργία μας και να εγκαθιδρυθεί παράνομος απεργοσπαστικός μηχανισμός κατά παράβαση του 1264/82.

Τονίζουμε προς ενημέρωση του κοινού των συναδέλφων και κάθε ενδιαφερόμενου ότι όλα τα μέλη της Ε.Τ.Ε.Ρ ηχολήπτες τους alpha συμμετέχουν στην απεργία και βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα Παιανίας συμπαραστεκόμενοι στους συναδέλφους μας. Ο μόνος που εκτελώντας τις εργοδοτικές εντολές λειτουργεί απεργοσπαστικά είναι ο μόλις χθες χρησθείς τεχνικός προϊστάμενος του alpha.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η δημιουργία ιδιότυπης απεργοσπασίας διευθυντάδων και  κλίματος τρομοκρατίας απέναντι στους εργαζομένους μας ατσαλώνει και μας δείχνει το δρόμο του αγώνα για την προάσπιση της ΣΣΕ μας και των θέσεων εργασίας μας.

Ανακοίνωση των Financial Crimes
Καταγγέλουμε την αστυνομική παρέμβαση στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha με προσαγωγές απεργών της ΕΤΕΡ που ήταν βάρδια ασφαλείας. Προφανώς πρόκειται για συντονισμένη κίνηση με την εργοδοσία, η οποία μετέφερε αλλού το στούντιο εκπομπής , το οποίο λειτουργούν διευθυντικά στελέχη της εταιρείας. Εκφράζουμε την απόλυτη αλληλεγγύη μας στην ΕΤΕΡ που πραγματοποιεί πενθήμερη απεργία. Φαινόμενα σαν το σημερινό, δείχνουν παραμονές ανακοίνωσης των νέων μέτρων, πόσο επικίνδυνη είναι η τρικομματική συγκυβέρνηση και πόσο υποκριτικές είναι οι δηλώσεις δήθεν διαφοροποίησης των δεκανικιών του ΠΑΣΟΚ (ό,τι έχει απομείνει από αυτό) και της ΔΗΜΑΡ που ήδη πληρώνει με εσωτερικά προβλήματα τη μετατροπή της σε “αριστερό Κατατζαφέρη”.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των απεργών τεχνικών και απεργιακή κλιμάκωση από όλα τα σωματεία των ΜΜΕ, αντί για ξεχωριστές 24ωρες απεργίες, όπως αυτή που κάνουν στις 24/9, ζητώντας πλήρη απεργιακή συμμετοχή και στις 26/9.

    Financial Crimes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *