Γολγοθάς χωρίς τέλος για τον Παλαιστινιακό λαό

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου έχοντας πάρει το πράσινο φως από τους Αμερικάνους –παρά όσα διαρρέει η Ουάσιγκτον- και γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι τις φραστικές καταδίκες της Ε.Ε, προχωράει στην κατασκευή 1600 νέων κατοικιών στον εποικισμό Ραματ Σλόμο στην Ανατολική Ιερουσαλήμ!

Παράλληλα δημοσιεύματα του Ισραηλινού Τύπου αναφέρουν τις απειλές του επικεφαλής
της περιβόητης Σιν Μπέτ (υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας του Ισραήλ) Γιβάλ Ντισκίν, που μαζί με τον αρχηγό του ισραηλινού στρατού δηλώνουν ότι αν υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις από τον Παλαιστινιακό λαό θα αυξηθούν οι εισβολές του ισραηλινού στρατού και οι συλλήψεις στη Δυτική Οχθη!

Κι αυτό την ίδια στιγμή που σύμφωνα με δημοσίευμα των Times εμπειρογνώμονες αναγνώρισαν σε φωτογραφίες της περασμένης βδομάδας οβίδες που έριξαν οι σιωνιστές στοχεύοντας Παλαιστίνιους με την εγγραφή M825A1. Αυτό σημαίνει ότι οι οβίδες περιείχαν λευκό φώσφορο ο οποίος προκαλεί σοβαρά εγκαύματα και βλάβες στο ήπαρ, την καρδιά και τα νεφρά.

Κι ενώ ο ηρωικός Παλαιστινιακός λαός σταυρώνεται καθημερινά από τους σιωνιστές και τους προστάτες του, ο «πολιτισμένος» δυτικός κόσμος παρακολουθεί απαθείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *