Κάτι συμπτώσεις που συμβαίνουν!!!!

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας γράφαμε για την απόπειρα τρομοκράτησης του Β. Πισσία και εξ αντικειμένου όλων των ελλήνων που συμμετέχουν στην οργάνωση «Free Gaza Movement».

Φίλος αναγνώστης μας έστειλε e-mail (και τον ευχαριστούμε πολύ γ’ αυτό) και μας πληροφορεί ότι ο Β. Πισσίας είχε στοχοποιηθεί (;) από τα φερέφωνα του σιωνιστικού καθεστώτος που δρουν απροκάλυπτα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του ο Ζαν Κοέν (ο τύπος αυτός παρουσιάζετε επικοινωνιολόγος, είναι υπεύθυνος τύπου του καζίνου Λουτρακίου και παράλληλα ανταποκριτής στην Ελλάδα πλειάδας Ισραηλίτικων ΜΜΕ) γράφει επί λέξει σε ανάρτησή του που την τιτλοφορεί: «“Free Gaza”: Ανθρωπιστική Οργάνωση ή κίνημα νομιμοποίησης της Χαμάς;»:

«Η ελληνική συμβολή στην οργάνωση είναι σημαντικότατη καθώς Έλληνες ακτιβιστές έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στην διοργάνωση αρκετών αποστολών. Σε κάποιες αποστολές τα πλοία έφεραν ελληνική σημαία, ενώ μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου συμμετείχαν σε μερικές απ’ αυτές. Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ο καπετάνιος ήταν Έλληνας. Ένα πρόσωπο κλειδί σε αυτές τις αποστολές από ελληνικής πλευράς φέρεται να είναι ο Βαγγέλης Πισσίας, καθηγητής ΤΕΙ, και μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΛΑ. Ο Πισσίας είναι γνωστός για τις φιλο-παλαιστινιακές του απόψεις. Είναι επίσης μέλος του διεθνούς προσωρινού διοικητικού συμβουλίου της Free Gaza».

Και αυτό το δημοσίευμα έγινε στις 19 Μάρτη πριν κάποιες μέρες δηλαδή δεχθεί τις τραμπουκικές ενέργειες (απειλητικά τηλεφωνήματα και ζημιές στο αυτοκίνητο του ο Β. Πισσίας.

Πιστεύεται ότι είναι τυχαία όλα αυτά;

0 απαντήσεις στο “Κάτι συμπτώσεις που συμβαίνουν!!!!”

  1. Πήραμε ένα πολύ ενδιαφέρον μαιηλ που μας δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες για τις δραστηριότητες στην Ελλάδα του Ζαν Κοέν.

    Δεν μπορούμε όμως να τις δημοσιεύσουμε για τον λόγο ότι δεν έχουμε τον τρόπο να τις τεκμηριώσουμε.
    Και επειδή εμείς δεν είμαστε ανώνυμο μπλογκ, που σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη για όσα γράφουμε δεν έχουμε καμιά διάθεση να μπλέξουμε με δικαστικές περιπέτειες.

    Πάντως έχεις δίκιο. Εδώ μπορεί να πούμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
    Αν όμως μας πουν ότι είναι ένας σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες άντε αυτό να το διαψεύσεις στα αστικά δικαστήρια. 🙂

  2. Ας μη βιαζόμαστε, πάντως αυτό που κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, συνήθως είναι γάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *