Σε κάφρους απευθύνονται;


Αν ισχύουν όσα διοχετεύουν οι μπάτσοι και αναμεταδίδουν τα ρουφιανομπλογκ τότε η δήθεν επιτυχία της «αντιτρομοκρατικής» στην «πάταξη της τρομοκρατίας» θα εξελιχθεί σε ένα τεράστιο φιάσκο των μπάτσων.

Κι αυτό γιατί ούτε κάφρος δεν πρόκειται να πειστεί ότι ένα άτομο που παρουσιάζουν σήμερα σαν μέλος του Επαναστατικού Αγώνα το οποίο γνώριζε ότι παρακολουθείτε συστηματικά εδώ και χρόνια από τους μπάτσους (και μιλάμε ότι αυτή η απροκάλυπτη παρακολούθηση είχε δημιουργήσει τραγελαφικές καταστάσεις (γράφουμε εδώ αλλά και το βίντεο που παραθέτουμε στο ίδιο άτομο αναφέρετε), που είχε καθημερινή πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα, χωρίς να λαμβάνει το παραμικρό μέτρο συνωμοτικότητας, είναι μέλος οργάνωσης ένοπλης μειοψηφικής βίας.

Και φαίνετε ότι είναι τόσο κακοστημένο όλο αυτό το σκηνικό που ακόμα και κραγμένοι δημοσιοκάφροι φροντίζουν να μην υιοθετούν άκριτα τα όσα διοχετεύουν οι ασφαλίτες. Διακριτές αποστάσεις από τα όσα διοχετεύουν οι μπάτσοι κράτησε ο Φιλιπάκης του Αλτερ, ενώ ο Ζούγκλας στην ιστοσελίδα του μιλάει ότι ένας συλληφθέντας «δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί στόχο για τις αρχές ασφαλείας που τον παρακολουθούσαν συστηματικά».

Με τα όσα πάντως έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα έχουμε την απορία: Πώς θα μπορέσουν να τεκμηριώσουν κατηγορίες στα άτομα που συνέλαβαν για «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση» επικαλούμενοι ότι στα σπίτια τους «βρέθηκαν κείμενα που μοιάζουν με προκηρύξεις του “Επαναστατικού Αγώνα”» και «εργαλεία, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών»!!!! (Τουλάχιστον αυτά παπαγαλίζουν μέχρι τώρα τα δημοσιοκαφρικά φερέφωνα της ασφάλειας)

Με τόσο αόριστο κατηγορητήριο ούτε στρατοδικείο της χούντας δεν θα μπορούσε να τους δικάσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *