Έκτακτη και επείγουσα έκκληση από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

mkie-logo Ημερομηνία έκκλησης 28/05/2013

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:

Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!

Κάνουμε αγωνιώδη έκκληση για 59χρονο άπορο ασθενή μας ο οποίος έχει άμεση ανάγκη για ηλεκτρικό συμπυκνωτή οξυγόνου.  Ο ασθενής έχει Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και πρέπει άμεσα να ξεκινήσει οξυγονοθεραπεία για διάρκεια 3 μηνών.  Έχει κάνει αίτηση για βιβλιάριο απορίας αλλά το βιβλιάριο του δεν έχει εκδοθεί ακόμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί νοσηλευτεί αφού αδυνατεί να πληρώσει τα νοσήλια του. Το οξυγόνο του είναι 52,3 από 98 περίπου το φυσιολογικό και γενικά όλοι του οι δείκτες είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα από τα φυσιολογικά.  Ο ηλεκτρικός συμπυκνωτής πρέπει να βρεθεί όσο πιο άμεσα γίνεται!  Όποιος μπορεί να βοηθήσει ή να μας τον διαθέσει παρακαλείται να έρθει σε επαφή μαζί μας.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί κοντά στις 9500 ιατρικές επισκέψεις μέσα σε 17 μήνες. Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Παρακαλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει να καλέσει στο

Τηλέφωνο Γραμματείας
210-9631-950

 ΠΡΩΙ/ΜΕΣΗΜΕΡΙ:
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

ΑΠΟΓΕΥΜΑ/ΒΡΑΔΥ:
(ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00-20:00)
(ΤΡΙΤΗ 14:00-20:00)
(ΤΕΤΑΡΤΗ 16:00-20:00)
(ΠΕΜΠΤΗ 14:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:00-19:00)

Ή να μας στείλει μήνυμα στο mkiellinikou@gmail.com

To blog μας θα το βρείτε εδώ mki-ellinikou.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *