Ναζιστική αθλιότητα των ΜΑΤ

Σήμερα τα ξημερώματα στις 2.30 π.μ τα ένστολα καθάρματα των μηχανισμών καταστολής εκτόνωσαν τα βάρβαρα απάνθρωπα ένστικτα τους με θύμα αυτή την φορά Ιρανούς και Αφγανούς πρόσφυγες, οι οποίοι ζητούσαν πολιτικό άσυλο έχοντας κατασκηνώσει μπροστά απ’ το υπουργείο καταστολής.

(Εδώ να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με το μικρότερο ποσοστό χορήγησης πολιτικού ασύλου στην Ευρωπαϊκή Ένωση .
Το ποσοστό χορήγησης από το 11,25% σε ό,τι αφορά το πολιτικό άσυλο και από το 20.1% σε ό,τι αφορά το ανθρωπιστικό άσυλο -επί του συνόλου των αιτήσεων- το 2000 έχει συρρικνωθεί σε λιγότερο από 1% το 2009 -εφ.  Το Βήμα 24-7-09, Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης-. Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν για εξέταση πάνω από 50.000 αιτήσεις πολιτικού ασύλου -εφ. Έρευνα 8-7-09-).

Στην συγκεκριμένη σημερινή περίπτωση όπως καταγγέλεται από την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό  «δυνάμεις των ΜΑΤ χτύπησαν με ρόπαλα και ασπίδες τις γυναίκες και τα παιδιά των Αφγανών και Ιρανών προσφύγων που βρίσκονταν εκεί». Μάλιστα, «κλότσησαν στο κεφάλι και έστειλαν στον Ευαγγελισμό ένα πρόσφυγα ενώ γυναίκες και παιδιά σπρώχνονταν για να εκκαθαριστεί η περιοχή γύρω στις 5μμ. Συνέλαβαν τον Ριμπουάρ Κομπατί τον Ιρανό πολιτικό πρόσφυγα που πήρε άσυλο πριν από ένα μήνα και άλλους δύο πρόσφυγες. Ο ένας βασανίστηκε κατά τη μεταφορά στου στη ΓΑΔΑ».


«Ήταν μια απίστευτη και κυνική επίθεση των ΜΑΤ καθοδηγημένη από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και εκτελεσμένη με ναζιστική αθλιότητα από τον επικεφαλής ταξίαρχο Ιωάννη Λιούκα. Ο ίδιος πρωτοστάτησε στις χειροδικίες κατά παιδιού Ιρανής πολιτικού πρόσφυγα
(η οποία έκανε την καταγγελία στις τηλεοπτικές κάμερες) προκαλώντας την οργή των φίλων του και την αγανάκτηση της μητέρας. Όταν ασφαλίτης άρχισε να φωνάζει στον δημοτικό σύμβουλο «πάρε τους μαύρους σου και φύγε», «να φύγετε, εδώ είναι Ελλάδα» ο Ταξίαρχος έδωσε πλήρη κάλυψη στο φασιστοειδές υπάλληλο του Παπουτσή. Δεν χρειάστηκε η συνεργασία της ΕΛΑΣ με τους φασίστες αφού οι ασφαλίτες εκπλήρωσαν αυτοβούλως αυτό το ρόλο», σημειώνει ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της κίνησης.

Να χαίρεσαι κ. Παπουτσή, πρώην πρόεδρε της ΕΦΕΕ τους υφισταμένους σου.

Σημ: Πληροφορίες πήραμε από την ιστοσελίδα TVXS

0 απαντήσεις στο “Ναζιστική αθλιότητα των ΜΑΤ”

  1. O Mελιγαλάς δεν ξεχνάει…και όσο για αυτούς που γλύψανε για μια θέση στην αστυνομία έχει ο Θεός!

    Σε μια σοσιαλιστική κοινωνία θα καθαρίζουν τουαλέτες!

    ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *