Τάσος Θεοφίλου: Βαριά καταδίκη χωρίς στοιχεία

imagesΟ Τάσος Θεοφίλου καταδικάστηκε για συμμετοχή στη ληστεία της Πάρου και -κατά μεταβολή- για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία Μίχα, στην εξοντωτική ποινή των 25 χρόνων κάθειρξης χωρίς αναστολή, σε μια άνευ προηγουμένου δίκη – παρωδία.

-Παρά το ότι κατέρρευσε στο δικαστήριο η σκευωρία της αντιτρομοκρατικής,

-παρά το άλλοθι που έχει,

-παρά το ότι κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν τον αναγνώρισε,

-παρά το ότι ακόμη και ο κύριος μάρτυρας κατηγορίας, αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής, καταθέτοντας στο δικαστήριο είπε πως: «Μπορεί να μην είναι, ως ένα μέρος δεν γνωρίζω εάν είναι αλήθεια. Μπορεί να μην ήταν ο άνθρωπος στη ληστεία»,

-παρά το ότι οι κατηγορίες για συμμετοχή στη “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” και κατοχή εκρηκτικών υλών κατέρρευσαν στο δικαστήριο,

ο Τάσος Θεοφίλου καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 25 χρόνια κάθειρξη χωρίς κανένα στοιχείο.

Γίνεται προφανές σε όλους πλέον, ότι η καταδίκη του Τ. Θεοφίλου, που δήλωσε στο δικαστήριο «αναρχικός κομμουνιστής», είναι απόρροια της στοχοποίησης τού αναρχικού κινήματος από το κράτος.

Είναι μια ακόμα έκφραση του καθεστώτος «μόνιμης έκτακτης ανάγκης» και  κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού που τείνει να επιβληθεί·που στοχοποιεί αγωνιστές και πολιτικούς χώρους, απαγορεύει πορείες, κυβερνάει με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και φαλκιδεύει τις λαϊκές ελευθερίες.

Κάτω οι σκευωρίες της Αντιτρομοκρατικής! Λευτεριά στον Τάσο Θεοφίλου!

Όχι στη στοχοποίηση αγωνιστών

Αγώνας για την ανατροπή της χούντας κεφάλαιου-ΕΕ-ΔΝΤ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *