Ήρθε η ώρα των καταναγκαστικών έργων. Το κινέζικο μέλλον μας είναι εδώ

1378648_523323107751238_1778741584_n_2Ένας από τους λόγους που η Κίνα είναι φτηνή είναι η απλήρωτη καταναγκαστική εργασία (Ο κύριος λόγος, φυσικά, είναι τα φτηνά μεροκάματα).

Οδεύουμε προς το σημείο, που θα έχουμε και τα δύο.

Χτες, πηγαίνοντας στο κρατικό Νοσοκομείο , για ένα κάταγμα, άκουσα τους εργαζόμενους να διαμαρτύρονται για την ξαφνική περικοπή υπερωριών σε ένα Νοσοκομείο που πάσχει από έλλειψη προσωπικού.

Η απορία όλων ήταν “πώς μπορεί να προσφέρει ταχτικές και έκτακτες υπηρεσίες ένα νοσοκομείο, με έλλειψη προσωπικού; Πώς θα καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό“;

Η απάντηση ήρθε, σχεδόν, αμέσως:

Χτες, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο ο πρώτος κατάδικος για χρέη, υπόχρεος σε εκτέλεση “κοινωνικής εργασίας”.

Και θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Και είμαι κι εγώ υποψήφιος.

Είτε τα χρέη είναι προς το δημόσιο είτε προς κάποιον ιδιώτη, από τη στιγμή που μετατραπούν σε ποινικό αδίκημα,  είναι στη κρίση του δικαστή που θα διαπιστώσει αδυναμία εξαγοράς της ποινής,  να ορίσει διαζευκτικά: ή τόσα χρόνια φυλάκιση ή τόσους μήνες καταναγκαστικά έργα. Κατ’ ευφημισμόν, ονομάζονται “κοινωνική εργασία”.

Δεν θα αργήσει η μέρα, που η “κοινωνική εργασία” θα γίνεται σε κάποια ιδιωτική επιχείρηση.

——–

Προς όλους τους πολιτικολογούντες, τους ιδρύοντες “απελευθερωτικά” κόμματα ή τους ευρισκόμενους σε πάσης φύσεως κόμματα και πολιτικές ομάδες:

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ.

Έχω μετατραπεί σε “οφειλέτη”με δόλιο και οργανωμένο τρόπο, από μία πολυπλόκαμη και πολυκέφαλη εγκληματική συμμορία, στην οποία συμπεριλαμβάνεστε.

Παράλληλα, είμαι άνεργος. Και, αν δεν είμαι τίποτα από τα δύο, με τις συστηματικές περικοπές εισοδήματος,  σε λίγο ΔΕΝ θα τα βγάζω πέρα.

Οι τρεις αυτές καταστάσεις, αθροιζομένες, συναποτελούν την  κατάσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Όποιος πολιτικολογεί, προσφέροντας “λύσεις” ή καταθέτοντας προτάσεις, που δεν απαντούν σε αυτό το τρομαχτικό πρόβλημα, με τρόπο οριστικό και αμετάκλητο, είναι, απλώς ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Εξ αυτού προκύπτει ότι το σύνολο του κομματικού συστήματος είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Μίσθαρνα όργανα και δοσίλογοι στην υπηρεσία της Αυτοκρατορίας των Ιδιοκτητών του χρήματος.

Το παραπάνω κείμενο μας το έστειλε το μπλοκ “Δίκτυο Ιθάκης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *