Καταγγελία απόλυσης

apolyseisTo Σωματείο Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Φλώρινας μέλος ΠΑΜΕ, καταγγέλλει την εκδικητική και καταχρηστική απόλυση της συναδέλφου Βασιλικής Ιωαννίδου από το σούπερ μάρκετ Carrefour ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Η απόλυση έρχεται ως μήνυμα την ίδια ώρα που ο όμιλος επεκτείνεται επιχειρηματικά και αυξάνει τον τζίρο του. Έγινε λόγω της συνδικαλιστικής δράσης της εργαζόμενης και με εμφανέστατο σκοπό την τρομοκράτηση των συναδέλφων, όπως ακριβώς είχαν προηγηθεί στην Καβάλα και την Θεσσαλονίκη. Μας θέλουν σκυφτούς και άπραγους, για να μπορούν να εφαρμόζουν τους αντεργατικούς νόμους που ψηφίζει η κυβέρνηση μετά από υποδείξεις της ΕΕ, μας θέλουν γονατιστούς για να γίνει εύκολο το έργο των απολύσεων και μειώσεων μισθών, να μην αντιστεκόμαστε.

Εμείς στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην απολυμένη συνάδελφο και απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη της. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν το δικό τους μήνυμα, ξεκινώντας από την απεργία της 9ης Απριλίου. Να δώσουν δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου στις 10:30 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι να οργανώσουμε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και την κοινωνική συμμαχία του. Θα νικήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *