Αρραβώνας Μιχαλολιάκου-Πλεύρη: Στην ανάγκη των πρώην υβριστών της έπεσε η Χρυσή Αυγή (3 videos)

Μετα από σχετική φημολογία στα έντυπα και τις ιστοσελίδες του φασιστικού και ακροδεξιού χώρου, πραγματοποιήθηκε ο αρραβώνας Μιχαλολιάκου και Κώστα Πλεύρη, με δημόσια παρουσία του δεύτερου στη συγκέντρωση που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή στον Βοτανικό ενάντια στην ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους.

Η οργάνωση ανάρτησε τη φωτογραφία στην ιστοσελίδα της για να στείλει στους οπαδούς της το μήνυμα της “συμπόρευσης”. Ο Πλεύρης συνοδευόταν από τον “υπαρχηγό” του Τάσο Συμιγδαλά και δέκα περίπου άτομα με μαύρα μπλουζάκια και διακριτικά της ομάδας τους (“Η”), τους οποίους οι άντρες της ασφάλειας της Χρυσής Αυγής δεν έδειραν.

Ο Πλεύρης είχε απο καιρό ιδρύσει τον σχηματισμό “ΕΜΕΙΣ” με σκοπό να συνενώσει τον ακροδεξιό χώρο. Ωστόσο οι μεγαλόπνοες αυτές φιλοδοξίες περιορίστηκαν σε μια (επικείμενη) εκλογική συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, την οποία στο παρελθόν είχε κατ΄επανάληψη εξυβρίσει. Θυμίζουμε ότι ο Πλεύρης, που είχε διαταλέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΛΑΟΣ τον Ιούνιο του 2012, είχε καλέσει τους ψηφοφόρους στις 9/6/2012 να προτιμήσουν την… Παπαρήγα, αντί για τον Μιχαλολιάκο, με την αιτιολογία ότι η Χρυσή Αυγή δυσφημεί τον εθνικισμό γιατί αποτελείται από “τραμπούκους”!

Ο Πλεύρης είχε αντιπαρατεθεί δημόσια με τον Κασιδιάρη στο κανάλι Kontra με αποκαλύψεις για τους ξυλοδαρμούς του Ζαφειρόπουλου (πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής), του Γεωργιάδη και του γιου του, Θάνου Πλεύρη. Μάλιστα αποκάλυψε ότι, στην επίθεση στον Ζαφειρόπουλο, ο Κασιδιάρης χρησιμοποίησε σιδηρογροθιά και σπρέυ πιπεριού. Ο Κασιδιάρης στη συνέχεια αποκάλεσε τον Πλεύρη “ρουφιάνο”.

Φαίνεται ωστόσο ότι η ανάγκη της Χρυσής Αυγής να εμφανιστεί πως “ανοίγεται” εν όψει των διεργασιών στον ακροδεξιό χώρο κάνει τον Μιχαλολιάκο να βάζει νερό στο κρασί του και να αποδέχεται τη συνεργασία με τον πρώην υβριστή της Χρυσής Αυγής. Τη διαδικασία των (προχωρημένων) συζητήσεων αποκάλυψε στην εκπομπή του ο Τάσος Συμιγδαλάς, μιλώντας για τη συνεργασία “δύο καθαρόαιμων εθνικοκοινωνιστών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *