Είχαμε τον Πορτοσάλτε, μας προέκυψε Καρατζαφέρης και ακολουθεί Σ. Θεοδωράκης …

Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να παίζει τα ρέστα του για να κρατηθεί στην εξουσία και να κερδίσει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι επιστράτευσε “λυτούς και δεμένους” για να δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα συνδυάζοντας άκρατη κινδυνολογία και απειλώντας τους ψηφοφόρους ότι αν δεν ψηφίσουν Μητσοτάκη, και φύγει απ’ την εξουσία “όλα θα γίνουν “στάχτη και μπούρμπερη”, όπως μας είπε σήμερα ο Πορτοσάλτε, μέχρι ξεθάβοντας ότι πιο φθαρμένο έχει να επιδείξει το αστικό πολιτικό σκηνικό για να δώσει χέρι βοηθείας στην Ν.Δ.

Πρόσφατα είχαμε τις παρεμβάσεις και το χέρι βοήθειας που προσφέρει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην Ν.Δ., που ήταν κοστολογημένες, πολύ ακριβά μάλιστα και έχουν εξοφληθεί.

Σήμερα ένας χρυσοπληρωμένος «φύσει δούλος του συστήματος» ο Σταύρος Θεοδωράκης, πρεσβευτής του κυριλέ φασίζοντος νεοφιλελευθερισμού, είτε από τη διευθυντική θέση στο Κλικ, είτε από τα μαγαζιά των βαρόνων των ΜΜΕ, είτε σαν αρχηγός κόμματος που δημιουργήθηκε με την παρέμβαση και τις ευλογίες του Βαρδινογιάννη, με την υπογραφή του τετραπέρατου δολοπλόκου Σταύρου Ψυχάρη και τις ευχές του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα, για να αποτελέσει δεκανίκι ή και πολιορκητικά κριό των στόχων τους, αναλαμβάνει να φιλοτεχνήσει το προφίλ του Μητσοτάκη στην εκπομπή του στον Alpha. Και πάνω απ’ όλα ο Σ. Θεοδωράκης θα βάλει πλυντήριο για να ξεπλύνει τις ευθύνες του Μητσοτάκη και τις κυβέρνησής του για το ομαδικό έγκλημα των Τεμπών.

Αλλωστε τέτοιες αποστολές αναλαμβάνει εδώ και δεκαετίες ο “Ποταμίσιος” για να κερδίζει το παντεσπάνι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *