Αδωνις Γεωργιάδης: Η Ν.Δ του “λαϊκιστή, βαθύπλουτου γόνου του πολιτικού συστήματος”, Κυριάκου Μητσοτάκη είναι “ένα επικίνδυνο κόμμα”!

Του Γ. Γ.

Ανάμεσα στις απίστευτες μπαρούφες που έχει πει κατά καιρούς, ο Αδωνις Γεωργιάδης, έχει κάνει και μια σωστή διαπίστωση. Οτι δηλαδή η Νέα Δημοκρατία “είναι ένα κόμμα επικίνδυνο“. Μπορεί να μην μας είπε για ποιον η διακυβέρνηση του “επιτελικού κράτους” στο οποίο ηγείται ολαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος του πολιτικού συστήματος – σύμφωνα με τον ίδιο- Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι επικίνδυνη, αλλά αυτό το αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος/α από την τάξη μας.

Το μόνο, λοιπόν που έχει παραλείψει σήμερα να μας πει αιτιολογώντας το αντεργατικό νομοσχέδιο που φέρνει είναι η φράση Arbeit macht frei (Η εργασία απελευθερώνει) που υπήρχε ως σήμα της πύλης στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. (Τί διάολο, δεν του την έχει διδάξει ο πολιτικός του μέντορας Κώστας Πλεύρης;).

Το μόνο που μoυ θύμισε το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας 902 σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης και του υπουργού Εργασίας στην προσπάθεια τους να κάνουν και με την βούλα του νόμου, τους εργαζόμενους κυριολεκτικά έρμαιο των εργοδοτών, είναι τις προθέσεις που είχε και ο ανεκδιήγητος υπουργός Απασχόλησης της κυβέρνησης του “εθνάρχη” Καραμανλή, Κ. Λάσκαρης. Αυτός επιδίωκε με νομοθετήματα να «καταργήσει» την πάλη των τάξεων, ενώ ο Γεωργιάδης προσπαθεί να ποινικοποιήσει τους εργατικούς αγώνας.

Το μίσος της δεξιάς για τους εργάτες βρίσκεται στο DNA της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *