Θεομπαίχτες που δεν φοβούνται γιατί δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός

Προφανώς δεν έχει υπ’ όψιν της η Μαρέβα την ευαγγελική ρήση: «είναι ευκολότερο να περάσει τριχιά από μύτη βελόνας παρά να μπει πλούσιος στον Παράδεισο». Και φυσικά δεν θα μας απασχολούσαν οι γνώσεις της, ούτε τι κάνει η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι αν δεν ήταν κυρία Μητσοτάκη. Καρφί δεν θα μας καιγόταν αν προκαλούσε η Μαρέβα φορώντας πατριαρχικούς σταυρούς, αν έχει επιχειρήσεις, πού τις έχει, σπίτια στο Παρίσι ή offshore στην Καραϊβική. Ομως τώρα είναι πρωθυπουργική σύζυγος και σαν ζευγάρι επιδίδονται σε μια χριστεμπορία που θα την ζήλευε και ο Βελόπουλος.

Και φυσικά ανέλαβαν οι διαδικτυακές ντουντούκες να προβάλουν το πρωθυπουργικό ζεύγος να εκκλησιάζεται με την Μαρέβα να φοράει έναν πατριαρχικό σταυρό, που πιθανολογούμε ότι είναι πανάκριβος.

Και εδώ να θυμίσουμε ότι το Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στους δεκάδες δημοσιογράφους που έχει προσλάβει και τους πληρώνει ο ελληνικός λαός – με ένα πρόχειρο υπολογισμό το επιτελικό κράτος του Κυρ. Μητσοτάκη μόνο για τους δημοσιογράφους που απασχολεί θα πρέπει να πληρώνει 4.500.000 ευρώ κατ’ έτος (!), ανέφερε ανάρτησή μας- συγκαταλέγεται και ο Φώτης Καρύδας.
Και τι έργο θα επιτελεί; Μας το λέει δημοσίευμα εφημερίδας: “Αρμοδιότητα του θα είναι να προωθεί στα μέσα ενημέρωσης ειδήσεις και παραπολιτικά που αφορούν το lifestyle της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη”.

Τα ψηφαλάκια του χριστεπώνυμου πληρώματος είναι ο στόχος. Και θα κάνουμε τον επίλογο με ένα απόσπασμα από άρθρο του Τάσου Παππά που έχει δημοσιευτεί στην ΕφΣυν και θα μπορούσε να απευθύνεται και στο πρωθυπουργικό ζεύγος:

Την εποχή του Ιησού θα είχαν περίοπτη θέση δίπλα στους Γραμματείς και Φαρισαίους τους οποίους ο Ναζωραίος είχε χαρακτηρίσει υποκριτές. Σήμερα ακολουθώντας το παράδειγμα των προγόνων τους υποδύονται τους ενάρετους αν και είναι βουτηγμένοι στην αμαρτία ( με τη θεολογική έννοια του όρου) και στη διαφθορά (στην ποινική διάσταση της). Θα αναρωτηθεί κανείς: Μα γιατί συμπεριφέρονται έτσι; Δεν φοβούνται την τιμωρία του Θεού στον οποίο λένε ότι πιστεύουν; Δεν φοβούνται γιατί δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός. Με μία λέξη, πρόκειται για θεομπαίχτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *