Αυτόματο εισιτήριο;

Θοδωρα-Τζακρη-Δεν ενθουσιάστηκαν όλα τα οργανωμένα μέλη του Σύριζα με την αποδοχή που είχε η πρώην υφυπουργός των Εσωτερικών Θ. Τζακρή από το κόμμα της Κουμουνδούρου και την προβολή που είχε το πρώην Πασοκικό στέλεχος από την «Αυγή» όταν έκανε επίθεση στο ΚΚΕ.

Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο που υπάρχει στην ιστοσελίδα iskra, που εκφράζει τις απόψεις της «Αριστερής Πλατφόρμας» του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Από την στήλη «Παραπολιτικά σε ήχος πλάγιο» αντιγράφουμε:

«Φίλος της στήλης, με την ευκαιρία της συνάντησης της Θεοδώρας Τζάκρη με τον Αλ. Τσίπρα, μας ρωτάει αν η καλοδεχούμενη και πολύ σημαντική κατά τ’ άλλα άρνηση ψήφισης Προέδρου Δημοκρατίας στην παρούσα Βουλή, αποτελεί και αυτόματο εισιτήριο για ένταξη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως πρόσφατου πολιτικού παρελθόντος και πολιτικο – ιδεολογικού προσανατολισμού, σημειώνοντας ότι το ζήτημα αυτό έμεινε αδιευκρίνιστο να αιωρείται μετά τη συνάντηση και τις σχετικές δηλώσεις.

Ο ίδιος ο φίλος μάς υπενθύμιζε το σχετικό απόσπασμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που, ανεξαρτήτως ονοματολογίας, κατηγοριοποιεί και γράφει κατά γράμμα το εξής: “Στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική, πολιτική ανατροπή και την αριστερή διακυβέρνηση θα διαφυλάξουμε τη φερεγγυότητα και αξιοπιστία μας. Πρόσωπα και δυνάμεις του χρεοκοπημένου και υπόλογου πολιτικού κόσμου, ιδίως όσοι αποδέχθηκαν την πολιτική του μνημονιακού μονόδρομου και έπαιξαν ενεργό ρόλο σε μνημονιακές κυβερνήσεις από θέσεις ευθύνης, δεν μπορεί να έχουν ρόλο στην κυβέρνηση της αριστεράς. ” Και φυσικά ούτε στην κοινοβουλευτική του ομάδα που θα στηρίζει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, συνέχισε με νόημα».

Μία απάντηση στο “Αυτόματο εισιτήριο;”

  1. το πιο κατω το στειλα στο συριζα…οχι οτι ελπιζω τίποτα ..αλλα ετσι να μην ξεχνιομαστε

    Tην Τσάγκρη ρε Πρόεδρε? Τόσο ανάγκη έχετε αυτό το μνημείο πολιτικαντισμού…αμοραλισμού …πρόκλησης και ανεντιμότητας…αυτό το αντικείμενο της ψυχιατρικής που πριν ένα χρόνο επιχειρηματολογούσε δεκα λεπτά εναντίον αυτού που ψήφισε?
    Αυτή που με εντολή της πλάκωσε συναταξιούχους στο ξύλο στο υφυπουργείο της θύματα των μνημονίων που η ίδια ψήφισε? Αυτή που διορισε ολο της το σοι στην πέλλα και ξεδιαντροπα δήλωνε ότι απώς εκανε το καθηκον της …
    Αυτή που σα μαντρόσκυλο γαβγιζε στα δελτία για το όλοι μαζί τα φάγαμε? Αυτή που ούτε 29 ευρω καφέδες δεν έβαζε από την τσέπη της χαλάλι για το ελληνιοκό δημόσιο?
    Για να μη μιλήσω για την ευτελή σημειολογία του λαιφ σταιλ περονικής έμπνευσης..
    Πόσο κάτω ακόμα θα πέσετε?
    Αντε και στη Ζαρούλια ..
    Το νου σας οι ανθρωποι που σας ψηφίζουν δεν είναι οι αγέλες της παραδοσιακης δεξιας που πάνε σαν προβατα πισω απ τον αρχηγο..ή μηπως αυτους θελετε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *