Οι παρασκηνιακές δραστηριότητες της Ολγας Τρέμη

image002Η Ολγα Τρέμη πέρα από δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega είναι και ένα άτομο που έχει και μια μεγάλη «παρασκηνιακή» δραστηριότητα, όχι τόσο «καθαρή» όπως φαίνεται. Όπως ότι είναι αντιπρόεδρος της Quattro της εταιρείας δηλαδή που έχει αναλάβει την προώθηση των στόχων της πολεμικής βιομηχανίας EADS, δηλαδή των Εurofighter, στην Ελλάδα. (Δείτε αυτή μας την ανάρτηση).

Σήμερα και ενόψει του ξαναμοιράσματος του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου μόνο ερωτηματικά δημιουργεί η συνάντησή της με την κυβερνητική εκπρόσωπο. Το βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεοπτική εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου βασίσεται στο σχόλιο του «Βηματοδότη» το οποίο αναφέρει:

Στο roof garden της «Μεγάλης Βρεταννίας», με την εκπληκτική θέα της Ακρόπολης, έτρωγαν το μεσημέρι της Τρίτης δύο κυρίες σε πολύ φιλική κατάσταση. Ηταν σαν να γνωρίζονταν από χρόνια η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη  και η Ολγα Τρέμη. Ανοιξαν, όπως έμαθα, πολλά θέματα πολιτικά, το πολυνομοσχέδιο, αλλά κυρίως τα τηλεοπτικά. Το γεγονός, όπως μαθαίνω, δεν ήταν άνευ σημασίας. Εφαγαν και οι δύο μοσχαράκι με σαλάτα και πλήρωσε με πιστωτική κάρτα η μεγαλύτερη Ολγα. Στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν ο Ν. Μηταράκης μετά της συζύγου του, πλην όμως δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.

Μόνο υποθέσεις μπορεί μνα κάνουμε γιατί η φυλλάδα του ΔΟΛ “κάρφωσε” αυτή την επαφή και πιθανόν έχει να κάνει με τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στους μεγαλομετόχους του Mega.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *