Λιάνα Κανέλλη, είναι θέμα αισθητικής…

screenhunter_113_feb._02_11.53Αυτό που συμβαίνει με την Κανέλλη στα κανάλια έχει αρχίσει και καταντά εκνευριστικό. Οι φωνές της, ο απαξιωτικός τρόπος που μιλάει, η αναίδειά της, όλα. Πόσο ακόμα θα αποτελεί μΙα τηλεοπτική ατραξιόν που προκαλεί (τουλάχιστον) απογοήτευση;

Σήμερα λοιπόν το πρωί σε ένα ακόμα τηλεοπτικό κρεσέντο της, η  Λιάνα Κανέλλη αποκάλεσε τον Νίκο Μανιό, μεταξύ πολλών άλλων, και «ο Μανιός ο Μεγαλοπρεπής».

Δεν θα πω τίποτε, άλλωστε την εικόνα στο απόσπασμα στο βίντεο τη βλέπετε κι εσείς, οπότε μπορείτε να κρίνετε.

Θα χρησιμοποιήσω όμως τα λόγια της Άννας Χατζησοφιά η οποία προφανώς γνωρίζει περισσότερα: «Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, ο Μανιός βασανιζόταν στην Χούντα όταν η Λιάνα διάβαζε. Και ήταν πάντα με την Αριστερά όταν η Λιάνα ήταν το πουλέν του Καραμανλή».

Προσωπικά θέτω και θέμα αισθητικής, νιώθω να προσβάλλομαι ως τηλεθεατής όταν βλέπω μια μαινόμενη (συνήθως) Λιάνα Κανέλλη στην τηλεόραση αλλά αυτό δεν σας αφορά, νομίζω, είναι δικό μου πρόβλημα.

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος = “Εφημερίδα των Συντακτών”

2 απαντήσεις στο “Λιάνα Κανέλλη, είναι θέμα αισθητικής…”

  1. Η κανέλλη έχει καταντήσει εκνευριστική και απωθητική με τις κενές περιεχομένου παρουσίες της και με τους “δεκάρικους” μονολόγους της. Μπορεί να μην έχει την “ξύλινη γλώσσα” ενός κλασικού κουκουέ αλλά τής λείπει τόσο η μαρξιστική κατάρτιση ενός (πραγματικού) κομμουνιστή όσο και η ικανότητα ανάλυσης τής δεδομένης κατάστασης. Μπορεί να είναι χρήσιμη στα κανάλια για τις κοινοτυπίες, τις πομφόλυγες και τις “αριστερές” παρεμβάσεις της αλλά δυστυχώς εκπροσωπεί με τον χειρότερο τρόπο τις κομμουνιστικές ιδέες.

  2. Με μία διαφορά: Το ότι όντως ο Μανιός υπήρξε αγωνιστής κατά της χούντας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι
    αποκλείεται σήμερα να είναι καρνάβαλος, όταν π.χ. διερωτάται ρητορικά “12 μειώσεις συντάξεων έχουν γίνει μέχρι σήμερα, η 13 θα πειράξει τους συνταξιούχους;” λες και οι συνταξιούχοι θα πληρώσουν μόνον την 13η μείωση. Η πορεία και η στάση κάποιου κρίνονται συνολικά και όχι μόνο στη διάρκεια 6-7 ετών, όπως θα ήθελε ο παπαγάλος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κανελλόπουλος της “Εφημερίδας των Συντακτών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *