Αντιφασιστική σύσκεψη για την ακύρωση της φασιστική «εργατική» συνδιάσκεψη, Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 6μμ, στο Πολυτεχνείο-Γκίνη

antifaΗ Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε εκ νέου πως θα κάνει την «εργατική» σύσκεψη των λακέδικων σωματείων και των απεργοσπαστών της στις 4 Ιουνίου. Μετά την  – στα μουγκά – εξαφάνισής ως εκδήλωσης λόγω των πρώτων σημαντικών αντιδράσεων από τη αντιφασιστική σύσκεψη και των πρώτων έμπρακτων δράσεων για την ακύρωση της σύναξής τους, των πρώτων ανακοινώσεων από μια σειρά σωματεία και φυσικά της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, την επαναφέρει ξανά στο προσκήνιο.

Την Παρασκευή 27 Μάη καλέστηκε η 5η αντιφασιστική σύσκεψη για τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής στη νεολαία και στον χώρο της εργασίας. Παραβρέθηκαν το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ), η Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση (ΚΕΔ) καθώς και σύντροφοι και συντρόφισσες από γειτονιές της Αθήνας. Σκοπός της η οργάνωση δράσεων και παρεμβάσεων για την ακύρωση της «εργατικής» σύσκεψης το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι οργανωμένες παρεμβάσεις σε εργατικούς χώρους, η κινητοποίηση των εργατικών σωματείων αλλά και κάθε άλλη δράση που θα δώσει το μήνυμα ότι όποιος υποθάλπει φασίστες είναι συνυπεύθυνος με τους δολοφόνους του Φύσσα θα δώσουν  το αντιφασιστικό μήνυμα.

Επόμενη ανοικτή σύσκεψη την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 6μμ, στο Πολυτεχνείο-Γκίνη.

Να διαλύσουμε τον απεργοσπαστικό μηχανισμό της Χρυσής Αυγής στη γέννηση του

Διάλυση πολιτικών και κοινωνικών φασιστικών οργανώσεων

 

Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία ΕΘΕΛ ΟΑΣΑ (ΕΑΣ)

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *